Ben je er nog?

DOORGAAN

Tatiana Kostsevyat en Roman Sobolevskiy

Tatiana_Kostsevyat_and_Roman_Sobolevskiy

25 jaar geleden hebben we onze eerste stapjes in de sector van de netwerkmarketing gezet. Amper vier jaar later waren we een van de belangrijkste leiders in een bekend Amerikaans directe-verkoopbedrijf. We hadden dit allemaal te danken aan de steun van enkele toppers in de sector, zoals John Kalanch, Tom Schreiter, Mark Yarnell en Sandy Elsberg.

 

Roman vertaalde hun boeken en promootte intensief de principes en cultuur van ‘Intelligent Network Marketing’, namelijk eerlijkheid, wederzijdse ondersteuning en bedrijfsethiek in een groeiende organisatie.

 

Na de stopzetting van het bedrijf waar we werkten, werden we uitgenodigd bij Nu Skin. Wat ons zo aantrok bij Nu Skin, waren de originele, unieke producten, de bijzonder charismatische leider Elena Schnevski en het klassieke model van een goed betaald en genereus marketingplan.

 

Bij een goed marketingplan, of verkoopcompensatieplan zoals wij het noemen, is er altijd een kans om onze partners en volgers de voordelen van financiële vrijheid te helpen ervaren. Die kans was de voorgaande jaren al een droom die uitkwam voor ons en bij Nu Skin konden we onze inspanningen voortzetten.

 

Dit is altijd al onze grootste motivatie en doelstelling geweest en dat zal altijd zo blijven. Iedere dag trekken we mensen naar Nu Skin aan en die mensen worden dan onze partners en klanten. Door ons verantwoordelijkheidsgevoel tegenover die mensen blijven we doorgaan en raken we niet ontmoedigd.

 

Volgens ons zijn de belangrijkste elementen voor succes eigen aan de persoon zelf. Problemen en obstakels kunnen nooit de overhand krijgen wanneer je belangrijke elementen in jezelf naar boven laat komen door mentoring. Niets kan je afleiden op je weg naar succes.

 

Duidelijke doelstellingen, geloof, regelmatige acties en het vermogen om anderen te inspireren vormen de basis voor vooruitgang op de moeilijke weg naar succes in de netwerkmarketingsector. Onze vele jaren van indrukwekkende resultaten in deze sector bevestigen dit alleen maar.

 

En wanneer je die basis dupliceert, zal je organisatie groeien en vrij snel bloeien.

 

Persoonlijk succes is altijd het totaal van het succes dat verwezenlijkt wordt in je team.