Ben je er nog?

DOORGAAN

Suzanne Den Boer

Suzanne Den Boer

Suzanne Den Boer

Voordat ik met Nu Skin begon samen te werken, werkte ik 36 uur per week in een kantoor, zonder enig enthousiasme. Ik was een ‘normaal’ mens dat uit werken ging, weer naar huis kwam, wat televisie keek, naar bed ging, de volgende dag opstond en alles weer opnieuw deed. Ik was niet gelukkig, ik heb het nooit leuk gevonden om voor een baas te werken. Mijn vrije tijd bracht ik door met familie en vrienden, maar die momenten waren zeldzaam en ik zag geen toekomst met dit soort leven.

Mijn eerste indruk van Nu Skin was meteen erg positief. Ik had geen idee waar het precies om ging, maar ik wist dat ik het wilde doen. Vanaf dat ogenblik begon ik 24 uur per dag te werken, want ik wist dat dit de ideale job was voor mij. Wat me vooral aantrok in Nu Skin was het compensatieplan. Ik zag meteen de vrijheid die ik kon hebben door het plan toe te passen, maar ook de mogelijkheid om anderen diezelfde vrijheid te helpen bereiken. Aangezien ik op het werk een onvriendelijke omgeving gewoon was, was ik aangenaam verrast toen ik op mijn eerste evenement bijzonder aardige mensen leerde kennen, ongeacht hun pintitel.

Mijn familie is niet zo groot maar ze zitten verspreid over de hele wereld, en al sinds mijn kindertijd is het mijn droom om een gigantisch huis te hebben waar we allemaal kunnen samenkomen. Maar het is niet alleen mijn droom om ze allemaal samen te krijgen, maar ook om ze alles te geven wat ze altijd al wilden. Mijn succes en geluk gaan via hen en wanneer ik hen gelukkig maak, voel ik me succesvol. Het motiveert me bovendien om nog een stapje verder te gaan en meer te willen.

Mijn grootste motivatie is altijd vrijheid geweest. Ik besefte het zodra ik Nu Skin ontdekt had en terwijl ik mijn onderneming oprichtte en verder opbouwde, begon ik in te zien welk potentieel ik in handen had. Hoe meer ik werkte, hoe succesvoller en vrijer ik werd en hoe meer ik wilde werken. Nu Skin heeft me van kop tot teen veranderd. Mijn leven is veranderd. ‘s Ochtends sta ik gelukkig op, doe ik wat me gelukkig maakt en kan ik tijd doorbrengen met familie en vrienden. Op persoonlijk vlak ben ik constant aan het groeien en bijleren en mezelf aan het uitdagen door ongekende doelen te bereiken en uit mijn comfortzone te treden. Mijn onvergetelijkste ervaring was mijn eerste Success Trip naar Utah in 2018. Ik heb toen dingen mogen meemaken waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou meemaken. Dat ik deze prachtige reis heb kunnen delen met andere leiders uit zoveel verschillende landen, naar hun verhalen heb kunnen luisteren, een bezoek aan het bedrijf heb kunnen brengen en Sandie Tillotson heb mogen ontmoeten, was een ervaring die me altijd zal bijblijven.

Een doel is een droom die werkelijkheid wordt, en om je doel te realiseren, heb je een duidelijk plan en een concreet beeld van je doel nodig. Daarom is het erg belangrijk om je doel niet alleen neer te schrijven maar ook te illustreren door middel van afbeeldingen, foto’s en tekeningen om je doel zo realistisch en persoonlijk mogelijk te maken. Een precies actieplan, constante werving, een goede follow-up van je team, je teamleden alle training geven die ze nodig hebben en ze erkenning tonen voor elke stap die ze bereiken ... het zorgt er allemaal voor dat je onderneming zal blijven groeien.

Als je succesvol wil zijn, moet je je hoofddoel elke dag opnieuw voor ogen houden, en dat klinkt makkelijker dan het is. Ik van mijn kant heb mezelf altijd herinnerd aan het leven dat ik vroeger leidde, aan hoe ongelukkig ik was voordat ik met Nu Skin begon samen te werken. Dankzij dat beeld slaagde ik erin om van iets negatiefs altijd iets positiefs te maken en om uit mijn comfortzone te treden en grotere doelen te bereiken.

Leiding geven door het goede voorbeeld te geven is ontzettend belangrijk. Daarom heb ik een plan met verschillende stappen zodat het team goed evolueert. Iedere week organiseer ik ‘life trainings’ om hen de beste kennis en instrumenten aan te reiken die ze nodig hebben om hun activiteiten te ontwikkelen. Om erkenning te tonen en het team te motiveren, krijgen ze de kans om zelf zo'n training te geven, zodat ze kunnen bijleren en uit hun comfortzone treden. Eenmaal per maand bel ik mijn team op om doelen te stellen en follow-up te geven. Tijdens die gesprekken merk ik snel wie positieve energie heeft en moedig ik die personen aan om zo voort te doen. Wie met uitdagingen te kampen heeft, probeer ik te helpen om die negatieve energie in positieve energie om te zetten.

Dankzij Nu Skin heeft het gezegde ‘wil je snel gaan, ga dan alleen, wil je ver komen, ga dan samen’ een heel andere betekenis gekregen, en dit is nog maar het begin ...