Sasithorn Kumlap

Sasithorn Kumlap

Ik hoop dat ik door mijn verhaal te delen anderen kan inspireren om het maximum te halen uit de geweldige zakelijke mogelijkheden van Nu Skin. Ik ben Sasithorn Kumlap en ben altijd al een ambitieuze vrouw met dromen en doelen geweest. Ik ben geboren in Thailand maar woon nu in Noorwegen. Ik kom uit een warm, liefdevol nest. Mijn vader was directeur van een basisschool en mijn moeder was huisvrouw en zorgde voor mij en mijn twee broers. Mijn familie heeft altijd mensen geholpen die het minder goed hadden dan wij. Voedsel, kleding en kennis werden gedeeld met de andere dorpsbewoners en we verwachtten niets terug. Bijna iedereen in het dorp was arm en ongeschoold, maar ik kreeg de kans om te gaan studeren.

 

Ik haalde een diploma boekhouding en economie en werkte tien jaar lang voor het ministerie van stadsvervoer in de provincie Udon Thani. Op een dag leerde ik de man kennen met wie ik nu getrouwd ben, en ik besloot om naar Noorwegen te verhuizen. Ik woon hier nu zes jaar en heb een dochtertje van drie jaar.


In Noorwegen heb ik een jaar als huishoudster gewerkt maar ik ben daarmee gestopt toen ik zwanger werd. Toen mijn dochter één jaar en negen maanden oud was, is ze naar de kinderopvang beginnen gaan en ging ik op zoek naar een nieuwe job. Ik zou van 's morgens vroeg tot in de late namiddag moeten werken, wat moeilijk te combineren was met een klein kind. Ik bleef zoeken naar een nieuwe job, zonder succes helaas, waarschijnlijk omdat mijn Engels niet zo goed was.

 

Maar op een dag zag ik een oude vriendin terug die ik al jaren niet meer gezien had. Ze zag er jonger uit dan vroeger. Ze raadde me aan om de producten van Nu Skin uit te proberen en dat deed ik. De producten hielpen de onzuiverheden van mijn huid verwijderen en ik probeerde ook het Nu Skin Galvanic Spa System, waar ik dol op ben.


In oktober 2013 richtte ik mijn eigen Nu Skin-onderneming op. Mijn gezicht zag er niet alleen beter uit, maar in korte tijd veranderde ik ook van een verlegen vrouw, die geen nieuwe mensen durfde aan te spreken, in een veel zelfverzekerdere vrouw. Ik begon de producten van Nu Skin te verkopen aan de mensen in mijn naaste omgeving en had nooit gedacht dat het zo'n groot inkomen kon opleveren. Het draait allemaal rond jeugdigheid en een betere gezondheid. Mijn man en ik hebben R² geprobeerd, waardoor we ons sterker en dynamischer begonnen te voelen.

 

Toen ik mijn man in Noorwegen en ook mijn familie in Thailand voor de eerste keer vertelde dat ik een Nu Skin-onderneming wilde oprichten, zei iedereen me dat de wereld van de netwerkmarketing hard is, en velen dachten dat ik er niet in zou slagen. Maar ik begon toch vreemden aan te spreken en vertelde iedereen op mijn pad over de zakelijke mogelijkheden. Ik heb veel vertrouwen in Nu Skin en de producten en werk met hart en ziel. Ik raad iedereen aan om zorg te dragen voor elke klant met advies en ondersteuning. Mijn familie en vrienden waren onder de indruk van het resultaat en helpen mij nu om klanten mijn richting uit te sturen.

 

Na mijn harde werk beloonde Nu Skin mij met een gratis reisje voor het hele gezin. In augustus 2014 gingen we mee op Ruby Trip naar de VS en het voelde als een mirakel. Toch vind ik dat ik het verdiend heb, want ik ben intussen heel wat veranderd. Ik heb van anderen geleerd dat ik een echte vriendin ben, iemand die je in vertrouwen kunt nemen. Ik kreeg berichten van uplines die me bedankten en zeiden dat ze mijn inzet en resultaten waardeerden. Ik ben gezonder, financieel sterker en krijg veel steun van mijn familie. Het maakt me allemaal zo gelukkig.


Hard werken is de boodschap en ik ben daar niet bang voor. Als ik faal, heeft dit ook gevolgen voor mijn upline en downlines. Ik ben zo blij dat ik een goede upline heb, iemand die me steunt en een voorbeeld is voor mij. Ik prijs me gelukkig dat ik een upline heb die enthousiast en toegewijd is. Het geeft me veel mentale kracht om meer mensen te gaan helpen. Mijn leven is erop verbeterd en ik wil dan ook iets terugdoen. Mijn droom is om een voorbeeld voor anderen te zijn. Ik ben maar een gewoon meisje maar ik geloof erin. Je moet goede bedoelingen hebben en consequent en vastberaden maar ook liefdevol en vol vertrouwen handelen. Door van anderen te leren en ze als voorbeelden te beschouwen, kunnen dromen werkelijkheid worden.

 

Mijn ultieme droom is dat ik samen met mijn gezin een opleidingsfonds kan oprichten om kansarmen te helpen en ze een beter leven te geven. Ik zal mijn Nu Skin-inkomsten aanwenden om dit project op touw te zetten. Ten slotte wil ik Nu Skin bedanken om mij een kans te geven deze droom te realiseren. Ik heb al veel bijgeleerd. Het heeft me vooral gewezen op mijn capaciteiten. Ik ben geen heldin, ik doe gewoon verder waarmee ik bezig ben. En jullie kunnen het ook.

 

Na twee maanden werd ik Executive, na vier maanden Ruby, na vijf maanden Emerald en na zes maanden Diamond. Ik stel mezelf doelen en werk hard om succesvol te zijn. In amper één jaar tijd heb ik een hele organisatie opgebouwd. Ik heb nog veel te bereiken, maar ik sta er niet alleen voor. Ik heb uplines en downlines, mijn man en dochter die me helpen. Zij steunen me iedere dag weer!


Ik zal mezelf blijven ontplooien en een nog sterker team opbouwen. Bedankt, Nu Skin.

Divider