Per Nyqvist

Per Nyqvist

Per

Ik hoop dat ik door mijn verhaal te delen je kan inspireren om het maximum uit de geweldige zakelijke kansen van Nu Skin te halen.

 

Als kind droomde ik er al van om helemaal vrij te zijn en mijn leven op mijn eigen voorwaarden te leiden. Ik wist niet hoe ik dat zou doen, maar elke dag bleef ik dagdromen over hoe ik de perfecte onderneming zou oprichten om mijn doelen te bereiken. Ik heb altijd al willen bewijzen ten aanzien van mezelf en de wereld dat ik iets geweldigs kon doen. Het gevoel van beperkingen te hebben, heeft me altijd verstikt, vooral op het gebied van geld en vrijheid.

 

Ik hou al sinds mijn elfde een dagboek bij en ik heb er altijd in geschreven dat ik voorbestemd was om iets groots te doen.

 

Wat me mentaal vooral gevormd heeft, was mijn carrière als zwemmer. En ook deel uitmaken van de Zweedse speciale troepen, waar ik leerde dat we allemaal meer kunnen bereiken dan we ons ooit kunnen inbeelden wanneer we besluiten dat we het echt willen en ons er met hart en ziel op toeleggen.

 

Toen ik voor het eerst hoorde over Nu Skin, wist ik meteen dat dit de kans was waarover ik gedroomd had. Ik zag een flexibele zakelijke mogelijkheid, ik had de controle en kon kiezen voor succes. Het aspect van een traditionele onderneming, zoals producten en distributie, was al in orde; nu was het gewoon nog aan mij om te kiezen voor succes.

 

Ik stelde mezelf de vraag, net zoals jij nu wellicht terwijl je dit leest en meer informatie vergaart over de Nu Skin-opportuniteit: "Is het het waard?, Kan ik het?" Ik koos ervoor om al te beginnen terwijl ik verder informatie verzamelde.

 

Toen ik mijn eerste Kick-Off Meeting bijwoonde, zag ik het leven van de topleiders en besefte ik dat ze alles hadden en het leven leidden dat ik altijd al wilde sinds ik elf jaar was. Dus, het was het waard! Ik besefte ook dat ze allemaal zeer uiteenlopende mensen waren, en als zij het konden, dan kunnen we het allemaal!

 

Mijn streven naar een beter leven werd sterker dan al mijn onzekerheden en angsten, en ik besloot meteen in oktober 2011 dat dit mijn carrière en levenswerk zou worden. Voor mij is de tijd tussen de Intentieverklaring (LOI) en Team Elite een prachtig leerproces. Ik doe dit nog maar 31 maanden en ik ben nu een Diamond Executive, heb een internationale onderneming en werk iedere dag met de besten van de besten.

 

Elke dag is een nieuw succes op alle niveaus. Ik heb een passief inkomen en dat kind in mij is zeer blij en is Nu Skin en zijn opportuniteit dankbaar, en dat ik besloten heb om mijn dromen te verwezenlijken.

 

Een nieuwe tip die ik je kan geven, is: Ga ervoor en heb vertrouwen, en woon zo snel mogelijk een conventie bij!

 

Ontdek wat je echt waard bent. Schrijf al je dromen en wat je wilt bereiken in het leven neer. Zie het iedere dag groots en beslis dat er maar één manier is om vooruit te gaan en dat is je eigen succes!

Divider