Hilde & Heinz Haiser

Hilde & Heinz Haiser

hilde_heinz

In november 2011 werd ons het ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System II voorgesteld en diezelfde maand nog werden we een Nu Skin Distributeur. Onze sponsor zei dat het goed zou zijn om 1.000 PSV te hebben in november. Waarom wisten we niet, maar we deden het gewoon. Dankzij ons eigen enthousiasme over de onvoorstelbare resultaten van de Galvanic Spa-producten slaagden we erin om vele anderen warm te maken, en in december hadden we 4.500 PSV op onze account. We werden Executive, hoewel we toen nog niet goed begrepen wat deze titel inhield.

 

We zijn allemaal gewoontedieren, en dus deden we gewoon steeds weer opnieuw hetzelfde. Dit gaf ons zekerheid en hielp ons onze weg in deze nieuwe business te vinden. Deze positieve impuls duurde zo voort en in september namen we deel aan de Ruby Trip in de VS. In oktober 2012 haalden we de pintitel van Diamond.

 

Een goed team hebben is van cruciaal belang om succes te boeken. In onze organisatie focussen we op het geven van goede opleidingen, het stimuleren van de teamgeest en het opbouwen van onze onderneming in de diepte. We danken onze sponsors om Nu Skin aan ons voorgesteld te hebben, maar ook onze upline die steeds klaarstaat om ons te helpen en advies te geven.

Divider