Hanno Korf & Adele Deacon

Hanno Korf & Adele Deacon

hanno_adele

Hanno Korf:

Voor Nu Skin was ik een carrière aan het opbouwen in de bedrijfswereld. Ik bekleedde een hoge managementsfunctie in een van de vier grootste auditkantoren ter wereld. Ik had de functie, het imago, de mooie wagens en dure maatpakken en familie en vrienden waren trots op wat ik bereikt had. Toch kwam ik zelfs niet in de buurt van de grote dromen die ik had. Ik kon mijn gezin nog geen fractie geven van wat ik voor hen gedroomd had. Dit was niet het leven dat ik voor ogen had toen ik pas begon te werken.

En dus begon ik boeken te lezen over financiële vrijheid. Maar ik zag alleen het 'financiële' aspect. 'Vrijheid' was voor mij maar een toevoegsel dat het 'financiële' meer gewicht gaf. In plaats van de juiste acties te ondernemen, bleef ik van job veranderen in de hoop dat de loonsverhoging een passief inkomen zou creëren. Het werd een van die dromen waarin je probeert weg te lopen van iets maar ter plaatse blijft trappelen.

Ik leerde Nu Skin kennen via een vriendin, tevens mijn ex-vrouw en de moeder van mijn twee prachtige dochters. Ze 'wist' dat ik niet geïnteresseerd zou zijn.

Ik wilde geen deel uitmaken van een soort van piramidestructuur. Ik vond dat ik beter verdiende en de aangekondigde gemiddelde inkomens waren gewoon belachelijk hoog. Ik weigerde te geloven dat dit 'gepeupel' zoveel geld kon verdienen. Maar het bedrijf was genoteerd op de beurs van New York. Ik wendde mijn ervaring als auditor aan en deed een grondige 'due diligence'- analyse. De feiten en het bewijs waren er, maar ik kon het nog steeds niet geloven. Ik bedacht dan dat als ik met Nu Skin in zee zou gaan, ik het addertje onder het gras wel zou vinden.

We hebben geen vliegende start genomen, geen records gebroken of onmiddellijk succes geboekt. Achteraf gezien, was ik een betweter en een zeer slechte leerling.  Ik wilde de dingen op MIJN manier doen en niet dat stomme systeem volgen...  Twee jaar lang probeerde ik het wiel opnieuw uit te vinden en was ik erg gefrustreerd!

Drie maanden na het opstarten van mijn Nu Skin-onderneming leerde ik Adele kennen. Adele was onmiddellijk onder de indruk van mijn ambitie om succesvol te worden, en ze kon zien dat dit de kans van een leven was.

 

Adele Deacon:

Toen ik Hanno leerde kennen, kon ik niet geloven dat hij zijn tijd verspilde aan netwerkmarketing. Ik was een alleenstaande moeder die net verhuisd was naar de stad. Hoewel mijn financiële situatie verre van ideaal was, vond ik niet dat Nu Skin iets voor mij was. Ik dacht dat ik een verkoopster moest zijn om in deze sector actief te kunnen zijn - en dat was ik niet - en ik stond heel negatief tegenover multi-levelmarketing als gevolg van vorige ervaringen.

 

Pas een jaar later, toen ik ontslagen werd als boekhoudster in het kader van bezuinigingen, nam ik de zakelijke mogelijkheden van Nu Skin in overweging.  In het begin begreep ik het onbeperkte passieve inkomenspotentieel niet dat Nu Skin bood. En dus verzamelde ik al mijn moed en begon ik met mensen te praten over de producten en zakelijke mogelijkheden. Ik besefte al gauw dat dit helemaal niet moeilijk was. Ik moest gewoon geloven dat ik, net als iedereen, een succesvolle onderneming kon opbouwen.

 

Nadat we twee jaar geprobeerd hadden om het wiel opnieuw uit te vinden, Ruby en weer Gold geworden waren, hadden we genoeg gezien om te weten dat Nu Skin het antwoord was op alles waar we naar streefden. Maar we moesten ons ertoe verbinden. We moesten bijleren van succesvolle mensen en hen nadoen. We moesten het systeem leren kennen en volgen. Toen werd het iedere maand gemakkelijker. We realiseerden dat iedereen dit kan doen.

 

We zijn nu drie jaar later. De titel van Blue Diamond werd ons niet zomaar in de schoot geworpen. Het vroeg heel wat inspanning en concentratie. Eerst werkten we aan ons succes, maar alles veranderde toen we begonnen mee te werken aan het succes van anderen. We zijn niet zo ver geraakt omdat we geweldig zijn, maar omdat we al die fantastische mensen in ons team geweldig gemaakt hebben.

 

De vraag is niet hoe hard we gewerkt hebben en hoeveel inspanning het gevergd heeft. De vraag is:  "Was het het waard?" Er zijn geen woorden voor. Ons leven is er in zo veel aspecten op verbeterd dat we het niet kunnen beschrijven. We hebben niet alleen een groter inkomen dan we ooit gedacht hebben, maar ook meer tijd. Meer tijd om de dingen te doen die we altijd al wilden doen, meer tijd voor onze kinderen, meer tijd voor onszelf, geen baas, geen werknemers, geen fileleed, geen ochtendpiek. We hebben nu een fantastisch leven!

 

Pas nu beseffen we wat financiële vrijheid echt is. Nu zien we alleen het aspect 'vrijheid'. 'Financieel' is gewoon een toevoegsel dat meer vrijheid betekent.

 

We dagen mensen iedere dag uit:

 

"Waarom werk je zo hard? Waarom ga je elke dag naar je werk?

Zwoeg je de dag door omdat je aan je toekomst en dromen werkt?

Of zwoeg je de dag door om de rekeningen te kunnen betalen?

Begrijp het verschil en besef dat het een keuze is."

 

We zijn vooral onze mentors dankbaar: George en Elaine Calligeros. Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben om ons te helpen en inspireren op onze weg naar succes.

 

Maar we zijn ook al die geweldige mensen in ons team dankbaar. Dit is nog maar het begin voor ons. We gaan door tot jullie allemaal deze schitterende levensstijl met ons delen.

Divider