Claudia Sandra López Lozano

Claudia Sandra López Lozano

Claudia

Ik heb de kaarsjes voor mijn 1ste Nu Skin-verjaardag uitgeblazen in Utah. Het was ronduit magisch!

 

De geboorte van mijn dochtertje Leni en de zwaarste economische crisis in de geschiedenis van Spanje hebben me doen nadenken. Zal ik genoeg vrije tijd hebben voor mijn gezin? Ben ik klaar om mijn financiële toekomst in handen van de fluctuerende financiële markten te laten? De antwoorden waren respectievelijk "neen" en "blijkbaar".

 

Als specialist in marketing en handel en als rasechte rebel wist ik dat het traditionele bedrijfsmodel (studeren - een masterdiploma behalen - promotie maken - in hetzelfde bedrijf werken tot mijn pensioen) niet paste in mijn levensproject. Het werkte even, maar ik had het gevoel dat ik leegliep. Ik moest de antwoorden op mijn vragen veranderen.

 

Het gebeurde allemaal toevallig. Ik leerde de producten kennen, kocht ze zonder aarzelen, maar ik was nieuwsgierig omdat ik het merk niet kende, en dus begon ik een onderzoek. Met mijn marketingachtergrond deed ik vier maanden lang onderzoek naar alles over het bedrijf: de producten, de markten, de concurrenten, de sector,... ALLES! Het leek allemaal perfect en na de producten gebruikt te hebben, was ik zo gefascineerd door de resultaten dat ik besloot om mij in het avontuur te gooien. Ik begon eraan in de weinige tijd die ik overhad om te verdelen over het bedrijf en mijn dochtertje (toen nog een baby). En kijk waar ik nu sta!

 

Architecten, publicisten, journalisten, verkopers, gezondheidsspecialisten, ingenieurs, apothekers, voedingsdeskundigen, huisvrouwen en echtgenoten, advocaten, ambtenaren,... allemaal hebben ze iets gemeen: ze zijn ondernemers en visionairs en ze zitten in mijn team. En zij hebben ook dat rebelse karakter net als ik en vinden ook dat het traditionele systeem niets voor hen is, dus besloten ze om hun financiële situatie en hun tijd in eigen handen te nemen. Dankzij hen allemaal kan ik vandaag mijn verhaal delen met u!

 

Een goed team hebben is essentieel, maar ook altijd duidelijk voor ogen houden waarom je besloten hebt om aan dit project te beginnen: je "waarom" kennen. De steun van mijn partner, die voor onze dochter zorgt wanneer ik weg ben, is heel belangrijk (ik geef wat van onze tijd samen met haar op zodat ik veel meer tijd aan haar kan schenken in de toekomst).

 

Ik dank ook alle cross lines in Spanje die me bijna alles geleerd hebben! Ik dank mijn uplines, allemaal geweldige leraren. Ik dank het Nu Skin-kantoor voor de constante steun. Ik dank al mijn teams want ze zijn als een vulkaan, een echte bron van energie, en hebben vertrouwen in mij.

 

Ik dank Nu Skin om te bestaan.

 

Tot gauw op de volgende trip voor Emeralds, wat ik nu ben! Mijn volgende doelstelling is om een Nourish the Children-ambassadrice te worden, wat ongetwijfeld heel leuk zal zijn.

 

Divider