Aram Palacio Cobano

Aram Palacio Cobano

aram-palacio-cobano-1

Mijn naam is Aram Palacio Cobano.

 

Ik heb vertaler-tolk gestudeerd en net voor ik ging afstuderen, kreeg ik de kans om enkele boeken professioneel te vertalen... tot ik besefte dat ik dit erg saai vond. En dus besloot ik mijn kans te wagen in de zakenwereld.

 

Ik was te jong, te onervaren en te ambitieus, waardoor mijn eerste grote onderneming een flop werd. In mijn ondergang sleurde ik bovendien de vrienden en investeerders mee die me hun volste vertrouwen gegeven hadden.

 

Ik was 26 jaar en failliet, mijn reputatie lag aan diggelen en ik had het gevoel dat mijn leven voorbij was. Ik was toen nog niet klaar om te aanvaarden dat ik gefaald had, want die zaak had een succes moeten zijn.

 

Er was iets mis met mij. Een overdaad aan ambitie en de nood aan succes hadden me ertoe gedreven om te veel op het spel te zetten en slechte beslissingen te nemen, wat me naar de afgrond geleid heeft.

 

Ik besloot mijn leven volledig om te gooien en te achterhalen waar ik precies de verkeerde kant opgegaan was. Terwijl ik onderzoek deed naar de menselijke geest en emoties, ontdekte ik waarop alle positieve veranderingen in mijn leven gebaseerd waren: de Gestalttherapie.

 

Bijna tien jaar lang heb ik aan zelfstudie gedaan over verschillende theorieën op het vlak van persoonlijke ontwikkeling: Gestalt, humanistische coaching, neurolinguïstisch programmeren, leiderschapsprogramma's, enneagram,...

 

Vier jaar geleden begon ik professioneel te werken als coach en workshops te geven over persoonlijke ontwikkeling en het motiveren van mensen opdat ze vrij, gelukkig en emotioneel en spiritueel in balans zouden zijn.

 

In oktober 2013 leerde ik het bedrijf kennen via een vriendin van mij, Emma (mijn huidige upline), die ik zeer goed kende omdat ik haar een paar jaar begeleid had als coach en therapeut.

 

Na een gesprek met haar partner Vanessa en een demonstratie heb ik het bedrijf grondig doorgelicht op het internet.

Na een maand gezocht te hebben naar tekenen van fraude of een achterpoortje en na een demo op mijn moeder (met spectaculaire resultaten) gedaan te hebben, besloot ik met het bedrijf in zee te gaan. De ondernemer in mij, die meer dan tien jaar lang geslapen had, was wakker geschoten.

 

In november zijn er twee dingen gebeurd: Jerónimo Gazquez en Paz Sanromán hebben een bezoek gebracht aan mijn stad en legden me uit hoe het bedrijf te werk gaat. Enkele dagen later kwam Lars Kroll, die ik ontmoet heb tijdens mijn eerste bijeenkomst over de zakelijke mogelijkheden van Nu Skin. Op dat ogenblik besefte ik dat dit mijn onderneming was, dat ik presentaties kon geven zoals Lars. En ik had ook Paz en Jero, twee geweldige mensen, om mij de knepen van het vak te leren.

 

In december begon ik mij te kwalificeren en in januari was ik Executive. Alles ging erg snel. Dankzij mijn jarenlange ervaring als specialist in persoonlijke ontwikkeling breidde mijn netwerk constant uit. Ze vertrouwen me en weten dat we samen als een team alles kunnen bereiken wat we maar willen. The sky is the limit!

 

In juni 2014, zeven maanden nadat ik mijn onderneming opgestart had, werd ik Emerald.

 

Ik wil voor de winter van 2015 Blue Diamond worden en daarna Team Elite. Persoonlijke vrijheid is het belangrijkste voor mij en anderen helpen geeft mij de onbeperkte energie die ik nu voel sinds ik begonnen ben. Het is mijn droom om een stichting zonder winstoogmerk op te richten, waar verenigingen en individuen met beperkte financiële middelen programma's over persoonlijke groei kunnen volgen om een vrije en gezonde maatschappij te creëren.

 

Wie nu begint, raad ik aan om gepassioneerd bezig te zijn met je Executives. Vecht elke dag voor hun groei en voor de stabiliteit van hun onderneming. Zet je in voor hun dromen alsof het je eigen dromen zijn... en op een gegeven moment, wanneer je er niet meer aan denkt, zullen je dromen waar geworden zijn.

Divider