Szaniszló László & Balogh Bernadett

Szaniszló László & Balogh Bernadett

Szaniszlo_Laszlo&Balogh_Bernadett

"Je gezin moet je drijfveer zijn, niet je excuus!" Deze slogan werd Betty's lijfspreuk en was de reden waarom ze in mei 2008 besloot om met Nu Skin samen te werken, met een Persoonlijk Verkoopvolume (PSV) van 1.000 als Intentieverklaring (LOI). Haar leer- en werkethiek leverde al gauw indrukwekkende resultaten op! Een Ruby Executive met een recordinkomen in de eerste drie maanden. Daarna een Diamond Executive binnen twee jaar met veel dynamische zakenpartners, tevreden klanten en tal van donaties aan het Nourish the Children initiatief... het werd allemaal realiteit! 

 

Wat moesten ze doen om dit allemaal te bereiken? Wat is hun geheim?

 

Ze geven toe dat het geheim erin bestond om Nu Skin, een fantastisch bedrijf, grondig te leren kennen en de gepaste werkmethoden te kiezen. Dit is natuurlijk niet zo gemakkelijk te begrijpen, en dus besloten we na te gaan welke weg zij afgelegd hebben...

 

Betty is geboren in Roemenië. Als kind verhuisde ze met haar gezin naar Dunaújváros in Hongarije. Doordat haar ouders ambtenaars waren, moest ze tijdens haar studie op 18-jarige leeftijd werken om extra geld te verdienen. Ze werkte toen nog niet voor Nu Skin maar zag toen al in dat netwerkmarketing de ideale deeltijdse job was. Betty hield van haar beroep. Nadat ze haar diploma behaald had, werkte ze een paar jaar als voltijds bediende. Daarna ging ze samenwonen met Szani en werd ze zijn partner, een financiële IT-ondernemer. Ze bereikte reeds op jonge leeftijd de top en werkte als consultant in elektronische opleidingen mee aan projecten voor het Ministerie van Financiën, de nationale auditdienst van Hongarije, het nationaal instituut voor bestuurskunde, het internationale opleidingscentrum voor bankiers en PricewaterhouseCoopers. Haar professionele en financiële resultaten waren ideaal maar Betty werd geconfronteerd met een nieuwe uitdaging in haar leven: ze was zwanger van haar tweede kind, Ádám. Haar oudste zoon Dávid was toen vijf jaar. Ze wist dat ze haar werk en privéleven niet meer kon combineren en dus ging ze op zoek naar een nieuwe job bij een netwerkmarketingbedrijf. Om er samen te werken met professionele partners in een fantastische functie, in een goed bedrijf dat erkenning toont voor zijn medewerkers en een goed inkomen biedt om zoals de beau monde te kunnen leven! Ze was vergeten dat ze vier jaar eerder benaderd was door Nu Skin via een oude vriend, Károly Váczy. Na een grondig marktonderzoek besloot ze om een nieuw bedrijf op te richten. Net toen ze op zoek ging naar iets serieus, liep ze Réka Váczy, de vrouw van een oude vriend, tegen het lijf in een winkelcentrum. Réka straalde Nu Skin uit: charisma, energie, schoonheid, hoge levensstandaard... terwijl ze vier gelukkige kinderen opvoedde! Betty was stomverbaasd. Ze deed online opzoekingswerk over het bedrijf, woonde een lezing over de bedrijfsactiviteiten bij, vroeg een persoonlijke afspraak en besloot de dag erna al om zich te registreren en te beginnen werken!  

 

Szani heeft zich altijd al ingezet voor de gemeenschap, zelfs toen hij nog studeerde. Hij legt zich op allerlei missies en projecten toe. Zijn engagement bereikte een hoogtepunt aan de hogeschool toen hij vicevoorzitter van de nationale studentenvereniging werd en zo honderdduizenden jonge mensen vertegenwoordigde. Politiek zei hem niet veel, dus besloot hij om als starter te gaan werken in Boedapest voor het grootste IT-bedrijf van Hongarije waar hij een nieuwe afdeling voor opleidingen oprichtte. Binnen vijf jaar slaagde zijn afdeling erin om een afdoend marktaandeel te verwerven. Omdat hij voelde dat deze job hem geen echte vrijheid zou kunnen schenken, flirtte hij af en toe met networking maar hij vond dat toch niet echt zijn ding. Toen hij 30 jaar was, richtte hij een bedrijf op samen met een oude vriend en vele investeerders in de e-learningsector met als doelstelling: rijk en succesvol zijn tegen de tijd dat hij 50 zou zijn. Dan zou hij eindelijk kunnen genieten van zijn dubbel en dik verdiende vrijheid. De volgende zes jaren stonden in het teken van die doelstelling: succes en problemen wisselden elkaar af, met internationale en nationale partnerschappen; hij ging de concurrentie aan en zette altijd door. Szani was pas bereid om Nu Skin een (sceptische) blik te gunnen, onder druk van zijn vrouw Betty toen hij te weten kwam dat ze een tweede kind verwachtten.

 

Als elektriciteitstechnicus was hij gefascineerd door de Pharmanex BioPhotonic Scanner en deze unieke innovatie maar hij besloot pas om met Nu Skin samen te werken na een lezing van Truman Hunt, de CEO van het bedrijf, en een persoonlijke lezing over de Success Olympics door de Hongaarse Team Elites. Toen begreep hij de vooraanstaande achtergrond van Nu Skin en begon hij zijn team van Distributeurs op te leiden. Hij begreep dat het mogelijk was om een gigantische, wereldwijde onderneming op te starten vanuit zijn woning in Hongarije zonder risico's of investering, waarbij hij veel mensen zou kunnen helpen. Hij besloot om zich bij Betty aan te sluiten. In het begin reisde hij naar de globale conventie in de VS aangezien er heel wat onduidelijkheden waren over de combinatie van een eigen bedrijf en Nu Skin. Op de conventie ontmoette hij alle unieke Nu Skin-oprichters en uplines, zoals Kenton Worthington en Nathan Ricks. Hij engageerde zich en begreep dat het mogelijk was om binnen vijf jaar een royalty-achtig passief inkomen van zelfs miljoenen dollars te verdienen op een ethische manier door anderen te helpen en aan liefdadigheidswerk te doen, samen met zijn gezin. Zijn lijfspreuk is: "Ben je meer geëngageerd ten aanzien van jezelf of van het ding dat je nu aan het doen bent?"

 

Sindsdien hebben ze als koppel hun Nu Skin-team voortdurend uitgebreid met vele leuke partners. De eerste 3,5 jaar voerden ze hun activiteiten naast hun eigen onderneming uit en gaven ze het voorbeeld door een gezin en een bedrijf harmonieus te combineren, het belang van scholing te bewijzen en te tonen hoe het Nourish the Children® initiatief vertegenwoordigd moet worden en hoe belangrijk goed teamwork is. Ze zijn er trots op dat Betty's moeder hun executive partner is, en ze zijn Szani's moeder enorm dankbaar om te babysitten.

 

De nodige achtergrond en basiskennis voor de beslissing en het succes werden hun, naast de Hongaarse en internationale exclusieve werknemers van Nu Skin, door Oneteamglobal (OTG) en de S7S-partnerorganisaties verschaft met de steun van hun persoonlijke sponsor. Deze ondersteuning was voor hen een springplank om de nodige technische kennis en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. 

 

Dit is hun persoonlijke boodschap:

 

"Als gewezen werknemers en voormalige traditionele ondernemers raden we u deze onderneming aan. Als u op zoek bent naar een unieke levensstijl in gezondheid en schoonheid, met financiële en menselijke erkenning, in alle veiligheid zonder verrassingen en zonder risico’s, om een toekomst op te bouwen met een goed bedrijf in combinatie met een gezin en liefdadigheidswerk, neem dan de hand van diegenen die u uitnodigen, en laat ze nooit meer los.  Nu is het ideale moment, wacht niet langer om uw eigen Nu Skin-onderneming op te starten!"

Divider