Sandra Benkahla

Sandra Benkahla

sandra_benkahla

Nadat ik was voorgesteld aan Nu Skin begon ik met mijn zaak op 27 november 2010.

 

Een paar weken daarvoor kreeg ik een telefoontje van een van mijn beste vrienden. Ze vertelde me over een zakelijke kans die ze me wilde laten zien, maar ze deed er nogal geheimzinnig over, dus ik wist niet waar het over ging. Maar toch besloot ik om ja te zeggen. Ik wist dat ze heel succesvol was. Helaas moest ik op reis dus ik kon haar 3 of 4 weken niet zien.  Ik zei tegen haar aan de telefoon: “Ik heb geen idee waar dit over gaat, maar ik doe mee!”

 

Ik nam heel snel de beslissing en dat was omdat ik al lang geld wilde verdienen met een project dat niet te veel van mij zou eisen. Ik zag het idee om niet elke dag te werken wel zitten. Mijn doel is om mijn eigen fitnesscentrum en kuuroord te runnen en daar had ik geld voor nodig, geld om in een zaak van mezelf te investeren.

 

Ik was vier jaar werkzaam geweest als Operations Manager in Parijs in een fitnesscentrum. Daar werkte ik in ploegendiensten van 12 uur en ik had een vast inkomen.  Mijn doel was om binnen vijf jaar mijn eigen fitnesscentrum te hebben in Frankrijk en precies vier jaar nadat ik dat doel had gesteld, was ik in ieder geval de baas over een zaak. Ik had veel ervaring, maar had niet mijn eigen zaak en geen geld om erin te investeren. Toen dat telefoontje van mijn vriendin kwam, kwam dat naar mijn gevoel op het juiste moment. Ik nam de uitdaging zonder aarzeling aan.

 

Mijn hele leven had ik doelen gesteld en vijfjarenplannen gemaakt. Vrienden en familie vonden het altijd een beetje raar dat ik mijn agenda vol had van 7 uur tot 22:00 uur, maar ik maak altijd doelen voor vijf, drie en een jaar tegelijk en ik neem ook verschillende stappen iedere drie maanden, weken en dagen. Dankzij deze gewoonte weet ik altijd precies waar ik naar streef. Er zijn hulpmiddelen om zo doelgericht bezig te zijn, hulpmiddelen die ik graag gebruik.

 

Hetzelfde geldt voor mijn activiteiten voor Nu Skin. Ik heb een nieuw vijfjarenplan op mijn visiebord gemaakt met bepaalde pintitels voor bepaalde maanden. Daarna heb ik het onderverdeeld in dagelijkse activiteiten. Omdat ik in Parijs woonde, had ik niet veel tijd om in Zweden een organisatie op te bouwen. Ik moest mijn werk slim en efficiënt aanpakken.

 

In december kwalificeerde ik me als Executive, enkele weken na mijn aanmelding. Daarna werkte ik efficiënt om in februari een Lapis te worden, een Ruby in mei en om in augustus het Emerald-niveau te bereiken. Op het moment leid ik een organisatie in Zweden, Frankrijk en Duitsland. Een groot deel van mijn succes heeft ermee te maken dat ik altijd met mijn team meedoe aan evenementen, trainingen enz. We hebben allemaal veel kennis verworven over gezondheid, zowel van binnen als van buiten, en we hebben ook de enorme veiligheid en het vertrouwen van de connectie met Nu Skin ervaren.

 

Ik kwam er snel achter dat ik een organisatie had opgebouwd die ik moest coachen en ontwikkelen. Ik wilde me hier voor 100% op kunnen focussen en daarom nam ik op 1 september ontslag bij het fitnesscentrum in Parijs. Nu kan ik met verder richten op mijn doel en binnenkort zal ik ergens mijn eigen fitnesscentrum en kuuroord kunnen starten. Dit wordt mogelijk, dankzij Nu Skin!

 

Ik houd me altijd aan mijn motto: ”De enige weg, is de weg omhoog!”

 

Met andere woorden: richt je altijd op wat voor je ligt, op je toekomst.  Waar gaan we heen? Hoe wil je je leven leven? Als je de antwoorden niet weet, hoe weet je dan waarnaar je op weg bent? Heb een duidelijke VISIE! Wees je bewust van je verleden, maar zie tegenvallers niet als iets wat je ervan weerhoudt om verder te gaan en je dromen te vervullen!

Divider