Marc & Chrystine Dugast

Marc & Chrystine Dugast

marc_chrystine_dugast

Wij zijn Chrystine en Marc Dugast, morfo-psycholoog/beeld-adviseur. Ons verhaal met Nu Skin® begon op een ochtend toen onze vriend Jean Bernard Claviere ons belde om ons een geweldige zakelijke mogelijkheid voor te stellen: Nu Skin. Marc gaf al een antwoord voordat Jean Bernard de kans had zijn zin af te maken... Hoewel Jean Bernards presentatie geweldig was, luidde het antwoord van Marc "nee", omdat we niet geïnteresseerd waren in multilevel-bedrijven. Bovendien was het niet het juiste moment omdat we onze nieuwe onderneming als morfo- make-overs aan het opzetten waren. Maar Jean Bernard hield aan en omdat hij een echt goede vriend is, ging Marc naar een paar bijeenkomsten in Parijs en Straatsburg.

 

Eén belangrijk ding viel hem op: het enthousiasme van het publiek. En daarom vroeg Marc mij om mee te komen naar een bijeenkomst om meer te weten te komen over Nu Skin. Ik werd ook enthousiast en sindsdien is dat enthousiasme bij ons niet meer verdwenen. Daarna hebben we Jean Bernard met Maximilien Piccinini uitgenodigd voor één van onze seminaries.

 

Zij introduceerden de business aan een groep van 50 leiders in de kappersbranche. Zes van hen tekenden het contract en Jean Bernard vertelde ons dat we Executives waren. En toen begon ons leven met Nu Skin... op 1 april 2009. Een 1 aprilgrap? Helemaal niet, het was echt en we ontdekten stap voor stap wat het allemaal betekende. We wisten onze 3000-punten Executive-status te behalen toen we nog maar net bezig waren. Het beste wat je kunt doen is nooit opgeven wanneer je een richting hebt gekozen. Dat is absoluut het geval met Nu Skin.

 

Nu zijn we Emerald en al bijna Diamond (volgende maand). De regels om dit te bereiken zijn simpel: volg gewoon het plan van Nu Skin.

 

We danken deze succesvolle start aan Jean Bernard Claviere, onze sponsor, die ons meenam op zijn avontuur met zijn vasthoudendheid. Samen met zijn groep uit Straatsburg hebben ze ons, naast hun geweldige sauerkraut à la Nu Skin, een echte fontein van de jeugd geboden, zelfs voor Vitality! Onze nationale leider, Maximilien Piccinini, staat ons altijd terzijde en weet zijn vechtlust op ons over te brengen. Tot dusver hebben onze Parijse cross-line vrienden, het vertrouwen van onze 60 ADR-klanten en Distributeurs, ons gemotiveerd om verder te gaan met ons "succesverhaal".

 

Ons advies aan degenen die met het bedrijf beginnen of al van start zijn gegaan: Geef nooit op! Met Nu Skin begin je een met een mooi gezicht en eindig je met een goudmijn!

 

Chrystine & Marc Dugast

Divider