Iris & Roar

Iris & Roar

roar_iris

Iris:

 

Eerst wat achtergrondinformatie over ons: Roar en ik hebben vier kinderen, twee grote, veeleisende honden, een kat en acht vissen om precies te zijn.

 

Eind mei 2010 maakte een vriend me attent op Nu Skin. In die periode was ik helemaal opgebrand. Ik werkte te veel en had niet genoeg tijd voor mijn gezin. Mijn baan putte me uit. Lill Yvonne vroeg me of ik niet wat meer tijd voor mezelf wilde. Natuurlijk, niets liever zelfs. Dus introduceerde ze me bij Nu Skin. Eerst was ik sceptisch, bijna geërgerd. Het was iets te mooi om waar te zijn. Maar daarna dacht ik: "Stel nu dat dat niet zo is?" Dus ik besloot wat feiten over dit bedrijf na te gaan en de weer erna werd ik uitgenodigd voor een gezichtsbehandeling. Al na 15 minuten zag ik een flinke verbetering. Op basis van de feiten die ik had gevonden en omdat ik zag dat de producten echt werkten, wist ik dat hier de mogelijkheid lag om in het leven te bereiken wat we echt willen.

 

Op 28 mei 2010 besteld ik het 1200 Persoonlijk Volume-kit en ik ontving mijn producten op 3 juni 2010. Toen begon ik met werken. Een van mijn eerste distributeurs en ik gingen naar een successeminar in Oslo waar ik veel leerde, vooral dat het beste nadoen was alles wat ik moest doen.

 

Ik ben altijd een vastbesloten type geweest en ik voelde dat dit het begin was van een nieuw leven. Dus in augustus nam ik ontslag en begon ik fulltime te werken voor Nu Skin. Ik denk dat je wel kunt zeggen dat ik er middenin sprong.

 

 

Roar:

Toen Iris enthousiast thuiskwam en voluit vertelde over hoe ze een jonger mens was geworden en dat we op een goudmijn zaten die ons kon helpen financieel onafhankelijk te worden en dat we alle tijd van de wereld zouden hebben, dacht ik dat ze haar verstand had verloren. Ik dacht dat ze zich had laten ompraten. In die tijd was ik nog niet klaar om met Nu Skin te gaan werken.

 

Kort daarna vertelde Iris dat ze haar baan had opgegeven om fulltime met Nu Skinte gaan werken, dus het was tijd voor mij om ook eens te onderzoeken wat voor een bedrijf dit was. Ik was onder de indruk van wat ik las en sprong er na Iris ook in. De reis wat tot dusver ongelofelijk snel gegaan. In oktober 2010 werden we Diamond en ons doel is om in 2011 de Team Elite te bereiken.

 

We willen onze fantastische en getalenteerde uplines die er altijd voor ons zijn en ons blijven inspireren. Dank je wel Kjersti en Kjerstin dat jullie nooit moe worden van mijn telefoontjes op elk moment van de dag. Dank je wel Aina; je bent geweldig. Ine, je inspireert en motiveert ons en zonder jouw hulp zouden we vandaag waarschijnlijk niet onze eigen presentaties doen. Hartelijk bedankt. We hadden dit zonder jou niet kunnen doen en zijn echt dankbaar voor alle hulp die we hebben gekregen. Veel dank ook aan Jostein en Nina, die fantastisch werk verrichten in de backoffice.

 

We willen ook ons team bedanken. Jongens, jullie zijn geweldig! Jullie zijn enthousiast, vastberaden en wij zijn heel blij dat we zo veel fijne, vrolijke en positieve mensen hebben ontmoet. We zijn dol op jullie!

 

Ons beste advies voor mensen die willen slagen is: je moet het 'waarom' weten. Luister naar degenen die het beste op hun gebied zijn. Soms zul je het oneens zijn met wat je hoort, maar zo lang als jij niet de beste bent, heb je het fout. Ga naar presentaties en seminars, volg het systeem en deel je enthousiasme met anderen. Betrek altijd je gezin in de planning en maak plezier. GEEF NOOIT OP!

Divider