Alice & Jan Ove

Alice & Jan Ove

Alice&JanOve

Het verhaal van Jan

 

In april 2000 vertelde een collega van me over een interessante ondernemingskans. Ik was aan het einde gekomen van mijn mogelijkheden in het transportbedrijf waar ik werkte, dus besloot ik om dit mijn prioriteit te maken en een presentatie van Carleric Lindstrom bij te wonen. De beslissing om deze presentatie bij te wonen is de beste beslissing die ik ooit genomen heb. Na 3,5 uur was ik helemaal verkocht. Het betekende een nieuw begin voor me.

 

De dag nadien schreef ik me in als Nu Skin Distributeur en begon ik mijn kwalificatie om Executive te worden. Vier maanden later behaalde ik die titel, en sindsdien ben ik een Executive. Deze nieuwe levensstijl heeft me al vele goede momenten én ook vele uitdagingen gebracht. Ik streef er altijd naar een oplossing te vinden, zodat ik kan blijven doorwerken tot ik mijn doel heb bereikt.

 

Eén van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd, is dat kennis en opleiding cruciale factoren zijn als je je doelstellingen wilt bereiken. Het streven naar kennis gaat hand in hand met ons proces om doel na doel te bereiken. Het vergaren van kennis is zoals het beklimmen van een berg: hoe hoger je gaat, hoe meer je kunt zien en waarderen.

 

De stevige fundering voor het opbouwen van onze activiteiten is dan ook: kennis + vertrouwen + actie = resultaat. In 2002 ontmoette ik Alice. Het jaar nadien werden we levenspartners én zakenpartners. Via onze zaak hebben we ook vele nieuwe vrienden leren kennen. We hebben nu een heel uitgebreide vriendenkring en onze toekomst ziet er goed uit.

 

In het kader van onze Nu Skin-activiteiten en de kennis die we er hebben opgedaan, hebben we ook al de nodige maatregelen genomen om onze gezondheid en ons welzijn optimaal te houden. En dit allemaal omdat we andere mensen helpen. We begrijpen dat dit nog maar het begin is en kijken al met ongeduld en optimisme uit naar de volgende jaren. Een van onze motto's is: laten we actief meehelpen om deze wereld een betere plek voor iedereen te maken.

 

 

Het verhaal van Alice

 

Op 16 maart 2002 was ik op skivakantie in Hemsedal in Noorwegen, toen ik er iemand leerde kennen: Jan Ove, die later mijn levenspartner zou worden. We hadden dezelfde kijk op de het leven - en een passie voor preventieve gezondheidszorg. Hij was toen al een Nu Skin® Executive.

 

Op 26 juli 2002 werd ik een Nu Skin® Distributeur, omdat ik zo enthousiast was over de ongelooflijke effecten van het product op mijn gezondheid en mijn uiterlijk. Voordien werkte is al sinds 1979 als verpleegster. Ik besloot twee maanden later ook naar de Conventie in Salt Lake City in de Verenigde Staten te gaan. Daar was ik zo onder de indruk van dat het voor altijd mijn leven heeft veranderd. Nadien zag ik een nog grotere kans om anderen op weg te helpen naar de T.H.E Freedom (Time, Health and Economic Freedom - Tijd, Gezondheid en Economische Vrijheid). Zonder er veel over te weten maar door gewoon deze ongelooflijke producten aan te bevelen aan anderen, werd ik in december 2002 Executive.

 

In de herfst van 2004 kregen we de kans om de voordelen van de BioPhotonic®-scanner in de supplementenmarkt te testen. Het resultaat daarvan was dat we in de maand van de lancering, januari 2005, als één van twee distributeurs in Noorwegen werden gekwalificeerd voor onze eigen BioPhotonic®-scanner. En wat een voordeel dat geeft in deze markt! Onze zaak begon nog sneller te groeien, zodat we ook kwalificeerden voor Malta en later voor de Ruby Trip. Wat een bron van inspiratie!

 

Doorheen de jaren hebben we tijd en geld geïnvesteerd om zo veel mogelijk seminaries en bijeenkomsten in Noorwegen, Europa en de VS bij te wonen. We willen leiding geven door een voorbeeld te zijn. We plukken nu de resultaten van ons werk, en ook de leiders die vóór ons hetzelfde hebben gedaan, hebben geweldige resultaten behaald. Wanneer je deelneemt aan seminaries en bijeenkomsten, ontwikkel je een sterk gevoel van zelfvertrouwen. Wanneer andere mensen in onze organisatie hetzelfde doen, wordt de organisatie sterk en duurzaam. Ons avontuur heeft ons van Executives naar Ruby en Emerald tot Diamond geleid, en nu zijn we Blue Diamond Executives. Dit is omdat we anderen hebben geholpen om Executives en meer te worden.

 

Er staat ons nog een boeiende toekomst te wachten, maar we hebben ook al moeilijke tijden meegemaakt - 2007 was wel het moeilijkste jaar van allemaal. Een enorm persoonlijk drama overviel ons. We zijn heelhuids door deze periode gekomen omdat we altijd onze geest zijn blijven ontwikkelen door goede boeken te lezen en naar succesvolle mensen te luisteren. Door de jaren heen heeft dit tot een bepaalde mentaliteit geleid, zodat we "nooit, nooit opgeven". Want als we 2007 te boven zijn gekomen, kunnen we alles te boven komen. Stel jezelf op het einde van de dag de vraag of je echt Een Verschil hebt uitgemaakt. Nog een laatste advies: doe net dat ietsje meer! Vandaag, morgen, altijd!

Divider