Pivovarova Nadezhda

Pivovarova Nadezhda

Pivovarova Nadezhda

 

Ik ben ingenieur met een diploma productietechniek en een echte perfectionist. Meer dan dertig jaar lang was ik actief in het restaurantwezen, waar ik gedurende vijftien jaar leidinggevende posities bekleed heb. Een goed huwelijk, een geliefde dochter, gymnastiek en creatieve mediakunst maakten me gelukkig, maar ik wilde meer ...

 

In 1994 hoorde ik voor het eerst over netwerkmarketing (NWM). Mijn gewicht en toenemende gezondheidsproblemen resulteerden in mijn eerste NWM-project in Rusland. Zodra de eerste resultaten zichtbaar waren, startte ik een onderneming op in mijn woonplaats Magadan. Deze sector was iets nieuws voor mij. Door mijn inzet en toewijding boekte ik succes in erg weinig tijd, maar ik kreeg al gauw te maken met een andere uitdaging. Ik begon meer en meer zichtbare tekenen van veroudering te zien en mijn algemene gezondheidstoestand ging erop achteruit. Ik voelde me hopeloos ...

 

Op een dag belde een familievriend, die dokter is, me op om me een vrolijk paasfeest te wensen. Tijdens ons gesprek klaagde ik over mijn gezondheid, waarop hij me voorstelde de producten uit te proberen van een Amerikaans bedrijf, die sinds kort ook in Rusland verkrijgbaar waren. Na er even over nagedacht te hebben, registreerde ik me telefonisch en begon ik me te informeren. Als producttechnicus wilde ik absoluut de producttechniek kennen om het product te kunnen beoordelen. Ik had toen geen geld en dus kocht ik mijn eerste productpakket met het geld dat ik kreeg van de verkoop van mijn juwelen aan een pandjeshuis. De resultaten van de nieuwe producten waren fantastisch en ik besefte dat ik deze kans absoluut moest grijpen.

 

Na de eerste maanden van mijn samenwerking met Nu Skin haalde ik de pintitel van Executive. Mijn doel was om een professionele netwerkleider met privéondernemers te worden. Ik benutte de ervaring op buitenlandse markten om bij te leren en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik wierf mijn klanten gewoon op straat door ze een workshop over persoonlijke verzorging aan te bieden. Ik maakte voor elke klant een afzonderlijke folder met een 'voor & na' portfolio en ik volg ze nu nog altijd. Die individuele benadering van mijn klanten werd het geheim tot mijn succes.

 

Na jarenlang samengewerkt te hebben met Nu Skin, ben ik niet alleen een succesvolle leider geworden maar ook het icoon van de producten van Nu Skin. Mensen staan nog altijd versteld van mijn resultaten en verwezenlijkingen en zijn bijgevolg erg enthousiast over de producten.  Mijn droom is om iedereen mooi te maken samen met Nu Skin, zodat we allemaal de beste versie van onszelf kunnen zijn.

 

Divider