Lucie en Pavel Svobodovi

Lucie en Pavel Svobodovi

lucie_svobodová_pavel_svoboda1

Ons Nu Skin-verhaal begon toen we het allerminst verwachtten. We hadden een bloeiende zaak in voeding en alternatieve gezondheidszorg, waren een nieuw centrum aan het bouwen en hadden een business plan uitgewerkt om een vegetarisch restaurant te openen. We waren toen niet echt op zoek naar een nieuwe bedrijfsopportuniteit. En toch was die daar plots.

 

We leerden onze huidige sponsor Dana Dobrichovsska kennen via een vriend. Hoewel we niet geneigd waren om zaken te doen met Nu Skin, was ik (Lucie) erg enthousiast over de technologieën en producten. Ik had hierover gestudeerd aan de universiteit en zag er veel potentieel in. Mijn echtgenoot Pavel daarentegen zag het allemaal veel minder positief. Toch begonnen we de producten uit te testen, want kwaliteit en doeltreffendheid waren het belangrijkst voor ons. Nadat we de producten een halfjaar uitgetest en bestudeerd hadden, begonnen we te beseffen wat we in handen hadden. Ik kreeg alle steun van Pavel om met het bedrijf te gaan samenwerken, hij wilde er gewoon niet actief toe bijdragen. Dat was een kantelmoment, want ik heb hem toen gezegd: "ofwel doen we Nu Skin samen, ofwel doen we het helemaal niet."

 

En dus gingen we in maart 2015 samen naar de conferentie, waar we de cultuur en de omvang van het bedrijf leerden kennen, maar ook de mensen die succesvol geworden zijn en hun dromen verwezenlijkt hebben dankzij Nu Skin. Plots hield het allemaal steek en we wilden er absoluut een deel van uitmaken.

 

Toen we weer thuis waren, besloten we dat we zoiets geweldigs niet voor onszelf mochten houden en we begonnen ons enthousiasme te delen. Na twee weken waren we Executives en na vier maanden haalden we de pintitel van Ruby. In maart van dit jaar vierden we als Emeralds onze eerste verjaardag bij Nu Skin tijdens de EMEA Success Trip in Miami.

 

Ons succes is nooit de drijvende kracht geweest. Wel dat we ook het leven van anderen konden verbeteren, en dat geeft ons veel voldoening. We hebben een fantastisch, hecht team en deze troef maakt ons allemaal succesvol.

 

Wie maaien wil, moet zaaien, zegt men, en dat hebben we altijd in het achterhoofd gehouden. En we hebben natuurlijk ook keihard gewerkt. Het vroeg heel wat toewijding, zelfdiscipline, eerlijkheid, bezuiniging en de steun van onze kinderen om deze zaak op te bouwen. Maar de vruchten die het opleverde, zijn de grootste en lekkerste die we ooit gegeten hebben! Ons leven is in korte tijd erg veranderd en veel rijker geworden. We zijn blij dat we Nu Skin gevonden hebben en weten nu dat dit de beste sector is voor ons.

 

 

Lucie en Pavel Svobodovi 

 

Divider