Kathrin en Michael Glauninger

Kathrin en Michael Glauninger

kathi-and-michi-glauninger

Mijn echtgenoot en ik zijn altijd al heel actief geweest. Michael was in zijn jeugdjaren profvoetballer en ik danseres tot mijn vijftiende. Samen met mijn broer danste ik op talloze podia. Mijn moeder vindt nog altijd dat ik actrice zou moeten worden, omdat ik zo veel zelfvertrouwen overgehouden heb aan het dansen. En dan leerde ik mijn man kennen, die ook niet bepaald timide was dankzij de vele goals die hij gemaakt heeft en de voetbaltornooien die hij gewonnen heeft. Je zou kunnen stellen dat we niet naar elkaar op zoek waren, maar elkaar toch gevonden hebben.

 

We leerden elkaar kennen in 2012, toen we allebei in de fitnesswereld werkten. Ik runde een klein fitnesscentrum in mijn woonplaats Voitsberg in Oostenrijk en hij was personal trainer in Graz. Eerst waren we collega's, dan een koppel en vandaag zijn we de trotse ouders van onze 2,5 jaar oude zoon Leon. We runnen nu samen onze gym en dat gaat heel goed!

 

Vorig jaar hebben we een online platform voor fitness- en voedingscoaching opgestart samen met een partnerbedrijf. En we zijn nog altijd het nummer 1 op dit gebied in Oostenrijk. Het is zo leuk dat we onze klanten hun doelen kunnen helpen bereiken. En dankzij het online programma kunnen we nu mensen helpen in het hele Duitstalige gebied. De voorbije anderhalf jaar hebben we met eigen ogen gezien hoe snel iets kan groeien in de wereld van het internet en de sociale media.

 

Nadat we via onze Blue Diamond upline Thomas en Stefanie Kogler de ageLOC Galvanic Body Spa en andere geweldige producten van Nu Skin (zoals de supplementen) leerden kennen, begonnen we LifePak+ en Marine Omega van Pharmanex aan te bevelen in onze online gemeenschap die we ondertussen opgebouwd hadden. Het werd een ongelooflijk succes en we besloten nog andere supplementen toe te voegen aan het programma. Aangezien het online coachingprogramma gericht is tot vrouwen, was de vraag naar cosmetica veel groter dan die naar supplementen. En dus besloten we ook een online beautyplatform op te richten onder de naam picbe.

 

Via 'picbe - the Beauty Box' kunnen mannen en vrouwen in het Duitstalige gebied met de online hulp van onze professioneel opgeleide 'picbe girls' hun persoonlijke beauty box ontvangen. Onze schoonheidsconsulenten volgen een opleiding van drie maanden, tijdens de welke we ze persoonlijk en online coachen. Tijdens de opleiding leren ze over de producten van Nu Skin en ontdekken ze hoe efficiënt de producten zijn. Ons doel is om met Nu Skin en de producten van het bedrijf zo veel mogelijk picbe girls op te leiden in Oostenrijk en Duitsland en het sterkste Nu Skin-team in deze regio te worden.

 

We hadden al die ideeën nooit kunnen verwezenlijken zonder de steun van Thomas en Stefanie. Ze hebben ons nooit alleen gelaten en zagen het altijd groots voor ons. In het begin wilden we niet geloven wat netwerkmarketing allemaal te bieden had. We wisten zelfs niet hoe het werkte! Maar Thomas en Stefanie stonden altijd klaar om ons te helpen en aan te moedigen en nodigden ons uit voor evenementen. We waren vooral erg gemotiveerd om onze ideeën verder te ontwikkelen nadat we grote events en bijeenkomsten bijgewoond hadden.

 

En kijk waar we zo veel gesprekken, events en opleidingen later staan. Hier hadden we nooit van durven dromen. Met Nu Skin kunnen we eindelijk het leven leiden dat we altijd voor ogen hadden voor ons. We willen dan ook iedereen bedanken die ons gesteund heeft en in ons geloofde. Tijdens onze eerste picbe-opleiding in augustus hebben we veertig nieuwe consulenten opgeleid. En nu zijn we sinds september Ruby Executives.

 

We kijken uit naar een mooie toekomst samen!

Divider