Jiajun Wang

Jiajun Wang

Jason-Wang

Jiajun Wang, ook Jason genaamd, is geboren in 1994 en werkte in de groothandelssector voordat hij met Nu Skin begon samen te werken. Hij begon eerder toevallig aan zijn Nu Skin-avontuur, nadat het geavanceerde bedrijfsmodel en de unieke producten van Nu Skin hem geïnspireerd hadden. Maar zijn partners hebben hem uiteindelijk echt op het goede spoor gezet en geïnspireerd om het bedrijfsmotto aan te nemen en te verspreiden: "Wees een kracht voor het goede!" Jason stelde vast dat zelfs een bescheiden persoon een internationaal en buitengewoon leven kon leiden door deze internationale springplank voor antiveroudering te koesteren. Zijn vertrouwen in het bedrijf was zo groot dat hij al zijn inspanningen richtte op het opbouwen van zijn onderneming.

 

Hij werkt ondertussen tien maanden samen met Nu Skin, maar in het begin begrepen zijn ouders hem niet en wilden ze hem niet steunen. Ook zijn vrienden toonden regelmatig hun afkeuring met sarcastische opmerkingen. Maar Jason bleef zijn onderneming verder uitbreiden, leerde voortdurend bij en deed zijn uiterste best om de levenskwaliteit van zijn partners te verbeteren. Telkens als iemand verandering opmerkte na producten van Nu Skin gebruikt te hebben, was hij erg ontroerd en trots.

 

Hij vindt Nu Skin een eerlijk en billijk platform, dat weliswaar constante inspanningen, veel geduld en een grote drang om bij te leren vergt. Nu Skin gaf hem niet alleen een zakelijke kans maar ook een heel andere levensstijl.

 

Zonder plan of doel in zijn leven was hij nooit op het pad naar succes terechtgekomen. Jason benut zijn tijd, ervaring en verwezenlijkingen om zijn partners te stimuleren. "Je moet gewoon dat vuur in je hebben en in jezelf en je kracht geloven. Grijp niet naast de kans om een geweldig leven te leiden!"

"Nu Skin doet ons keer op keer versteld staan met zijn producten, onze eeuwige bron van jeugd."

Divider