Frands Sharpe

Frands Sharpe

frands_sharpe_5

Voordat ik met Nu Skin begon samen te werken, was ik Sales & Marketing Director bij Admiral IT. Daarvoor heb ik mijn eigen bedrijven gerund, zowel met als zonder partners, en ervaarde ik vanop de eerste rij de uitdagingen die het leiden van een eigen bedrijf meebrengt.

 

Ik was van bij het begin positief over Nu Skin. Ik zag hoe het zakelijke model van het bedrijf een aantal problemen oploste waarmee ik in mijn vorige carrière geconfronteerd werd. Bovendien had ik vrienden en familieleden die de producten van Nu Skin al kenden. Dat werkte het vertrouwen uiteraard in de hand.

 

Het was altijd mijn droom geweest om een bedrijf op te bouwen dat niet alleen goed is voor mij, maar dat mij ook de kans geeft om mensen in nood te helpen.

 

Mijn grootste motivatie was om vrij te zijn en met proactieve en gemotiveerde mensen te kunnen samenwerken. Met netwerkmarketing kun je een echte leider zijn. Niemand kan je onderneming kapotmaken. Je kunt focussen op je doel.

 

Nu Skin heeft mijn droom letterlijk waargemaakt. Ik heb van dichtbij gezien hoe mensen hun leven helemaal omgooiden en weer gelukkig werden dankzij dit zakelijke model.

 

Om mijn onderneming op te bouwen, heb ik een uitdrukkelijk akkoord gesloten met mijn upline. Ze moesten akkoord gaan met een dagelijks telefoontje, en zij moesten mij opbellen als ik hen zelf niet opbelde. Ik noem dit mijn methode om de zaak in het oog te houden.

Stoppen is nooit een optie geweest. Door mijn eerdere ervaringen als ondernemer, de uitdagingen en tegenslagen die ermee gepaard gingen, wist ik dat hoe frustrerend ze ook waren, het zou lonen om hard te werken.

 

Om problemen te overwinnen, heb je twee zaken nodig. Ten eerste, het vermogen om af en toe je aanpak even 'on hold' te zetten, te evalueren en aan te passen. En ten tweede, een sterk team, en in het begin is dat team je upline.

 

Als leider moet je respecteren dat je niemand ertoe kunt verplichten om helder te denken wanneer ze met problemen geconfronteerd worden. Onze hersenen zullen ons altijd naar een 'veilige zone' brengen wanneer we een bedreiging zien in ons leven. En als leider moet je afstand kunnen nemen van het resultaat. Met andere woorden, het is niet jouw schuld wanneer iemand een andere richting wil uitgaan. Als leider sta je in voor zowel het professionele onderdeel van je zaak als voor de ondersteuning van je team.

               

Ik blijf dezelfde eenvoudige dingen doen die ik al van bij het begin doe. Een product van het product zijn. In contact staan met mijn upline. In contact staan met mijn downlines. Elke dag nieuwe mensen sponsoren.

 

Het is heel belangrijk om het goede voorbeeld te geven als leider. Om in deze sector succesvol te zijn, volg je elke dag deze tips:

 

·                     Houd je Nu Skin-onderneming constant in het oog.

·                     Begin nooit te zweven.

·                     Toon waardering voor je team, heet nieuwe mensen van harte welkom.

·                     Geef ondersteuning en sta klaar voor je team.

Het menselijke brein is iets geks. Wanneer je je doelstellingen neerschrijft, zullen je hersenen er zelfs onderbewust naartoe werken. En als je er voortdurend aan herinnerd wordt wat je doel is, dan ben je mentaal beter voorbereid om obstakels te overwinnen.

 

     

Divider