Carina Lowies Vorster

Carina en Lowies Vorster

carina-lowies-vorster

Lowies en ik zijn allebei al in verschillende sectoren actief geweest. We hebben voor een baas gewerkt, we hadden onze eigen franchisezaak en zeven jaar geleden zijn we een eigen zaak begonnen in de gezondheids- en welzijnssector.  Hoewel we relatief succesvol waren, moesten we erg hard werken en vele uren kloppen om er te geraken. En zelfs dan nog leverde het weinig op.

 

In die periode dat ik het hoofd boven water probeerde te houden, moest ik heel wat speciale momenten met mijn achttienjarige dochter missen die ik nooit terug zal krijgen. Ook was ik goed op weg om mijn beste vriend en echtgenoot kwijt te spelen.  We moesten ons leven drastisch veranderen als we hier iets aan wilden doen.

 

In februari 2015 nodigde een heel goede vriend mijn dochter, mijn man en mij uit voor het Nu Start-evenement.  We waren erg onder de indruk.  We hadden geen idee dat Nu Skin zo groot was!  We zagen hoe succesvol mijn vriend was en wat hij bereikt had sinds hij zich bij Nu Skin aangesloten had. 

 

Mijn dochter drong er bij ons op aan om naar de volgende briefing te gaan. Dankzij haar zag ik een kans die ik niet mocht laten gaan.  We begonnen er onmiddellijk mee.  Maart 2015 was onze eerste maand bij Nu Skin.  We waren erg gemotiveerd om onze doelstellingen te halen. Dus stelden we ons als doel om naar de EMEA Success Trip 2016 naar Miami te gaan. En we hebben het gehaald!  Wat een ongelooflijke ervaring!

 

Toch was het niet bepaald een koud kunstje om Ruby te worden. Onze gedachten gingen met ons op de loop: we bedachten allerlei redenen om ermee te stoppen.  Maar we hebben nooit bijeenkomsten, opleidingen of briefings van Nu Skin gemist. Ze hielden ons gemotiveerd en dat leren we ook aan ons team!  In het begin waren we er niet goed in, maar we begonnen ons dagelijkse doelen te stellen. Nu MOETEN we met minstens twee mensen per dag gaan praten, want alleen zo kunnen we onze doelen bereiken.

 

Nu Skin is tot nu toe een fantastisch avontuur geweest en heeft ons leven in de positieve zin veranderd. Niet alleen ons leven maar ook dat van de bijzondere mensen in ons team. In april 2016 zijn we ermee gestopt om onze tijd te verkopen voor geld. Nu zien we alleen nog maar toe op de twee gezondheidsklinieken en zijn we fulltime bezig met Nu Skin. En ik kan nu veel tijd doorbrengen met mijn man en dochter, die intussen ook mee in de zaak gestapt zijn.  Bedankt, Nu Skin!

 

Divider