Cynthia & Sébastien

Cynthia & Sébastien

Sebastien-Cynthia-2

Cynthia en Sébastien baatten vroeger een eigen fitnesscentrum uit. Meer dan dertien jaar lang heeft Sébastian hard gewerkt om zijn zaak draaiende te houden. Maar elke dag werden de stress, de vermoeidheid en de angst voor de toekomst in tijden van economische crisis een beetje groter. Cynthia stond in voor de administratieve kant van de zaak en zorgde voor hun vijf kinderen en het huishouden. Daarnaast werkte ze deeltijds in de horlogewinkel van haar moeder. Samen handelden ze elk aspect van het uitbaten van een eigen bedrijfje af, van de schoonmaak tot de klantenrelatie.

 

Een van hun doelen is altijd al geweest om mensen te helpen en ze helpen gezond te blijven. Toen de masseuse van het fitnesscentrum Nu Skin, en vooral Pharmanex, aan hen voorstelde, waren ze onder de indruk van de kwaliteit van de supplementen en zagen ze een kans om zich te onderscheiden. Ze besloten een fitnesscentrum te worden dat mensen zou helpen om op een gezonde manier ouder te worden.  Daarvoor hadden ze de BioPhotonic Scanner nodig en al snel wisten ze zich voor een Scanner te kwalificeren. In het begin waren ze enkel geïnteresseerd in de inname en de verkoop van supplementen.

 

Maar toen ze op een Success Summit in Barcelona de bekende leider Stephen Kushturian ontmoetten, zagen ze eindelijk in dat Nu Skin en het compensatieplan van het bedrijf de kans van hun leven waren. Ze stelden zich voor wat ze konden bereiken... en er bleken geen grenzen te zijn! Eén ding werd hun heel duidelijk: met hun fitnesscentrum zouden ze nooit de levenskwaliteit en de financiële vrijheid hebben die ze wilden. Met Nu Skin kon dit wel en dat idee heeft hen bevrijd.

 

Hun grootste motivatie zijn hun vijf kinderen. Ze hebben veel tijd en energie gestoken in hun fitnesscentrum in de hoop dat ze ooit de vrijheid zouden krijgen die ze wilden, maar het tegendeel was waar.  Nu willen ze hard maar slim werken om hun kinderen een betere levensstandaard, een opleiding en een andere manier van leven en succesvol zijn te kunnen bieden.  Ze hebben nog altijd niet de mate van vrijheid bereikt waar ze naar streven, maar ze zijn rustiger en serener geworden nu ze kunnen werken aan hun eigen vrijheid.

 

Elke dag worden ze geconfronteerd met uitdagingen en moeilijke situaties maar het belangrijkste is hoe je daarmee omgaat. Uiteindelijk zijn die uitdagingen middelen om je manier van zijn en denken te verbeteren. Zolang je vasthoudt aan je dromen, kan geen enkele uitdaging je tegenhouden. Je kan je angsten alleen maar overwinnen door actie te ondernemen. Wanneer Cynthia en Sébastian tegenslag hebben, geven ze niet op. Ze blijven nieuwe mensen aanspreken om diegenen te vinden die klaar zijn voor succes en om hun leven te veranderen. Op dagelijkse basis vechten voor je droomleven is een unieke uitdaging. Het hangt allemaal van jou af. Nu Skin geeft ons de mogelijkheid om te veranderen en onszelf te verbeteren, en dat is een zeer waardevol geschenk. Werken aan je eigen vrijheid en intussen een kracht voor het goede zijn en het leven van mensen in je omgeving in positieve zin veranderen met fantastische producten is een unieke kans.

 

Wat ze elke dag weer motiveert, is de positieve impact die zij kunnen hebben op het leven van zowel vreemden als teamleden. Ze zijn blij dat ze hen mogen begeleiden op de weg naar succes en dat ze de steunpilaar kunnen zijn die zij nodig hebben, dankzij hun energie, enthousiasme en kracht.

 

Nu Skin is een heerlijke leerervaring, waarbij de grootte van je hart, het aantal mensen dat je helpt en het goede dat je doet in je omgeving de elementen zijn die je echt succesvol maken.

Divider