Wimol Bovermann

Wimol Bovermann

wimol-bovermann

Ik ben in armoede opgegroeid in Thailand. Om verder te kunnen studeren, had ik de financiële hulp van mijn moeder nodig terwijl ik zelf mijn studie combineerde met verschillende jobs om extra geld te verdienen.

 

Nu ben ik getrouwd en ik woon sinds 2009 in Duitsland. Ik heb vijf jaar in een fotowinkel gewerkt tot ik het niet leuk meer vond.

 

Ik besloot dan naar een andere job uit te kijken, iets leuks dat ik een uitdaging vond. Het was niet gemakkelijk, want mijn Thaise diploma werd niet erkend in Duitsland en ik had de Duitse taal nog altijd niet helemaal onder de knie. Daarom slaagde ik er niet in de job van mijn dromen te vinden.

 

In augustus 2013 leerde ik via Facebook mijn sponsor kennen: Sasitorn Mäkeläinen. Zij introduceerde me bij Nu Skin. Ik herinner me dat ik erg sceptisch was en me afvroeg hoe iemand überhaupt geld kon verdienen met dit Multi-Level-Marketing-systeem. Toch was ik nieuwsgierig. Sasitorn Mäkeläinen leidde het leven dat ik ook wilde leiden: een job die je graag doet, geen vaste werkuren en je eigen baas zijn. In november 2013 besloot ik mijn ontslag in te dienen in de fotowinkel om mijn droom waar te maken met Nu Skin.

 

Sinds 1 januari 2014 werk ik fulltime voor mijn Nu Skin-onderneming. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel geld zou verdienen in deze business. Maar met Nu Skin kan je zo veel meer bereiken als je erin gelooft dat het je zal lukken en als je hard werkt. Ik heb zo veel nieuwe mensen van overal ter wereld ontmoet dankzij Nu Skin. Ongelooflijk! Vroeger was ik bang om onbekenden aan te spreken, maar nu geniet ik ervan om nieuwe contacten te leggen met mijn hernieuwde zelfvertrouwen. Vandaag ben ik onafhankelijker en toegewijder dankzij mijn Nu Skin-onderneming. Wat ik het leukste vind, is het feit dat iedereen met Nu Skin dezelfde kansen heeft, ongeacht waar je vandaan komt of welk diploma je behaald hebt. Het enige dat je leuk moet vinden, is praten met mensen en werken in een team, want passie is het allerbelangrijkste voor een succesvolle onderneming.

 

Een van de sleutels tot succes is dat ik altijd in contact blijf met mijn Distributeurs en klaarsta als ze vragen hebben of hulp nodig hebben.

 

Ik wil deze gelegenheid te baat nemen om iedereen te bedanken: mijn sponsor, mijn downline en iedereen met wie ik samenwerk. Allemaal hebben ze bijgedragen tot mijn succes en hebben ze mij geholpen om de titel van Diamond te halen. Ik bedank ze voor de geweldige tijd en ik hoop dat we ons avontuur samen kunnen voortzetten om onze doelen te bereiken.

 

Vergeet niet: "Je weet niet waartoe je in staat bent tot je het probeert."

 

Wimol Bovermann

Divider