Sabrina Grottoli

Sabrina Grottoli

sabrina-grottoli

Ik ben Fraans maar woon al tien jaar in Barcelona.

 

Toen ik Nu Skin leerde kennen, was ik op vakantie in Frankrijk bij mijn ouders. Ze hadden mij de opportuniteit al een tijdje eerder voorgesteld en dachten dat het perfect zou zijn voor mij. Na enkele slapeloze nachten door het enthousiasme heb ik die zomer zoveel mogelijk research gedaan naar het bedrijf, de markt, de sector en... weet je wat? Alles wat ik vond, was te mooi om waar te zijn. Alles was positief. Het motiveerde me dat ik een internationale onderneming kon opbouwen zonder grenzen binnen een Amerikaans bedrijf met een lonend compensatieplan gebaseerd op verdiensten. En ja, het klonk inderdaad erg veel als de "American dream", maar diep vanbinnen wist ik dat ik hierop aan het wachten was in mijn leven.

 

Ik werkte toen op de marketingafdeling van een toonaangevend bedrijf en ook al had ik het daar goed, ik besefte dat ik mijn limiet bereikt had. Het maakte niet uit hoeveel inspanningen ik leverde, professioneel kon ik niet meer groeien. En met de crisis die krachtig toesloeg in Spanje, zag ik al mijn illusies en ambities geleidelijk aan verdwijnen.

 

Met dit allemaal in het achterhoofd aarzelde ik niet om aan dit prachtige avontuur te beginnen.

 

Ik begon eraan met een onhoudbaar enthousiasme en een onaantastbare vastberadenheid, waardoor ik erin slaagde het eerste obstakel op mijn weg te overwinnen: een ietwat beperkte lijst met contactpersonen in Barcelona.

 

Ik zei toen tegen mezelf: niemand boekt succes zonder uitdagingen. Door hard te werken en door te zetten, haalde ik de doelen die ik mezelf stelde en realiseerde ik ze sneller dan verwacht. Ik zag ook hoe al mijn inspanningen beloond en erkend werden. Het eerste jaar werd ik Ruby, meteen na mijn deelname aan de Nu Skin Conventie in Boedapest. Het was ongelooflijk en een echt keerpunt voor mij. Mijn Ruby Trip werd uitgesteld naar het daaropvolgende jaar door de geboorte van mijn zoon Marco. Intussen kon ik mijn organisatie stabiliseren en een Emerald worden. Vrij snel na de Ruby Trip werd ik, met hernieuwde kracht, een Diamond.

 

De lijst met geweldige dingen die mij overkomen zijn sinds ik met Nu Skin samenwerk, heeft mijn leven veranderd. Ik heb vele leuke mensen leren kennen, ik heb de vrijheid om op reis te gaan en ik heb genoeg tijd om van mijn gezin te genieten.

 

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik een upline heb van mensen die mij motiveren en constant inspireren (Vanessa, Cecilia, Marga, Paz, Maite en Lars). Tegelijkertijd heb ik zelf een team van fantastische mensen die ik echt bewonder en die ik vrienden kan noemen. Ze sturen zodat hun werk afgestemd is op de doelen en incentives van het bedrijf, ze hun doelen helpen bereiken en ze zien groeien, is voor mij heel erg lonend.

 

In mijn vorige functie leek het alsof opportuniteiten schaars waren, of zelfs niet bestonden. Maar toen kwam Nu Skin op mijn weg en dat was de beste opportuniteit die ik kon grijpen. Ik kende de waarde die het me kon bieden maar ook de duizenden mensen die ik in mijn organisatie wil hebben.

 

In de drie en een half jaar dat ik hier ben, heb ik geleerd dat als je werkt met volharding en vastberadenheid, je alles kunt bereiken wat je maar wil. Je moet in jezelf geloven en je mag geen grenzen hebben, want met Nu Skin zijn er geen grenzen.

 

 

Mijn doel voor 2015 is mijn organisatie verdubbelen, de EMEA Stellar Bonus verdienen, de reis naar Miami en een stabiele Blue Diamond worden. En natuurlijk een positieve impact blijven hebben op het leven van anderen.

 

Ten slotte wil ik mijn ouders bedanken voor hun constante steun en om zo veel in mij te geloven, en mijn partner om altijd aan mijn zijde te staan en alles wat ik doe te waarderen.

Divider