Ben je er nog?

DOORGAAN

Branovska Oksana

Branovska Oksana

Branovska_Oksana

Hallo! Ik ben Oksana Branovska. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van vier mooie, actieve kinderen. Acht jaar geleden maakte ik de keuze om me aan te sluiten bij het team van Nu Skin. De beste beslissing van mijn leven! De voorbije jaren is mijn leven enorm veranderd. Ik heb nu mijn eigen huis, meer vrije tijd, de kans om te ontspannen en tijd door te brengen met zo'n grote familie, maar niets is zo veranderd als ikzelf!

 

Ik heb altijd veel bewondering gehad voor degenen die verschillende mensen in hun omgeving wisten te managen. Onlangs kwam ik tot het besef dat ik dat ook kon leren. Resultaat: ik werk nu met vele mooie en positieve mensen samen, die me inspireren om vooruit te gaan. Door met Nu Skin zaken te doen, konden we als gezin anders naar het leven kijken en nieuwe kansen grijpen. En er staat ons nog zoveel moois te wachten. Mijn kinderen zeggen tegen iedereen dat hun mama de beste job ter wereld heeft.

 

Ik dank mijn mentors, die één voor één een belangrijke rol gespeeld hebben in mijn succes. Natalia Shpakova toonde me wat een echte Nu Skin-onderneming is. Ik ben Svetlana en Diana Mikhailovy zo dankbaar voor hun steun en liefde. Ik wil ook Julia Lapteva bedanken, die me toonde hoe ik mijn doelen kon bereiken en die me leerde de moed niet op te geven, en Inna Shubnikova, die me geïnspireerd heeft voor vele nieuwe ideeën. Maar ik ben vooral Hege Raae en Eian Frisvold erg dankbaar! Dankzij jullie werd ik succesvol; mijn onderneming begon te groeien en ik stelde me grote doelen.

 

Mijn favoriete citaat is: "“Als je iets wil dat je nog nooit hebt gehad, moet je iets doen dat je nog nooit hebt gedaan!”"