Success Trip

success-trip-banner-2

Nu Skin viert het succes van zijn Brand Affiliates op allerlei manieren. Een van de bijzonderste manieren waarop we onze erkenning tonen voor hun prestaties, is met de EMEA Success Trip.

 

Onze Brand Affiiates werken hard om onze producten en zakelijke mogelijkheden te promoten, en dus willen we hen op de beste manier in de watten leggen en belonen. Ieder jaar neemt de EMEA Success Trip onze gekwalificeerde Brand Affiliates mee naar verschillende reisbestemmingen overal ter wereld. We gaan naar plaatsen die interessant, exotisch en leuk zijn!

 

Ontdek hieronder onze geplande trips en die van de afgelopen jaren. De foto's en video's zullen je doen wegdromen en samen met ons willen ontsnappen naar al deze mooie plekjes.

 

 

Zin om samen met ons op reis te gaan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie hoe je kunt deelnemen.

 

 

September 2018 – Obonjan, Kroatië: Het privé-eiland van Nu Skin

the-island-logo

 

Obonjan, het exclusieve privé-eiland van Nu Skin, baadt in natuurlijke schoonheid en biedt ongerepte uitzichten op de Adriatische Zee. Het was de ideale bestemming voor onze hardwerkende Brand Affiliates, die in september 2018 van deze absoluut unieke ervaring konden genieten. Een snuifje holistische yoga, een eetlepel watersport, wat glamping en een flinke draai aan de zakenmolen en je hebt het recept van deze Success Trip. Hopelijk vond je 't leuk!

April 2018 – UTAH, VS: Bezoek aan de plaats waar het allemaal begon

utah_logo_success_trip

 

De naam "Utah" is afgeleid van de naam van de Indiaanse stam Ute, wat "bergvolk" betekent. Stel je een prachtig, wild landschap voor zoals in een echte Amerikaanse western, maar met in plaats van westerndorpjes een luxueus vijfsterrenhotel met wintersportfaciliteiten te midden van de Rocky Mountains. Niet slecht, hè? Maar we kunnen nog beter! Want wat deze regio zo bijzonder maakt voor ons is Provo, waar het hoofdkantoor van Nu Skin Enterprises gelegen is en waar het in 1984 allemaal begon. En in april 2018 konden de deelnemers aan onze Success Trip dit allemaal van dichtbij meemaken!

April 2018 – UTAH, VS: HET THUISFRONT VAN NU SKIN

utah_logo_success_trip

 

In april 2018 trokken we naar het prachtige Utah. Deze Amerikaanse staat biedt overal prachtige panorama's en heeft vele onvergetelijke natuurwonderen. Bovendien is dit de plaats waar Nu Skin geboren is. We verbleven in een van de beste skiresorts van het land.

 

SEPTEMBER 2017 – APULIË, ITALIË: EEN VERBORGEN PAREL IN ZUID-ITALIË

puglia

Apulië, of Puglia in het Italiaans, is gelegen in de 'hak' van de Italiaanse laars. Deze regio heeft de langste kustlijn van Italië maar is nog niet overspoeld door toeristen. We zijn erg enthousiast over deze bestemming met mooie dorpjes in witte en gouden kleuren, een unieke architectuur en adembenemende stranden. Kwalificeer je voor de EMEA Success Trip 2017 om uit de eerste hand te ontdekken wat deze verborgen parel te bieden heeft!

2017 - Kaapstad, Zuid-Afrika: een combinatie van iconische schoonheid, diversiteit en dynamiek

cape-town-success-trip-2017

Kaapstad is de oudste stad van Zuid-Afrika en tevens een van de meest pittoreske plaatsen, met haar prachtige stranden, exotische landschappen en rijke geschiedenis. In maart 2017 namen wij onze Brand Affiliates mee om dit alles zelf te ervaren. We bezochten in Kaapstad vele indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals de Tafelberg, de wijnmakerij, Kaappunt en nog veel meer. We hebben opnieuw een unieke ervaring mogen delen met onze Brand Affiliates. 

2016 – Miami, VS: een hete bestemming

MIAMI_v5-01

 

 

In 2016 gingen we naar Miami, een van de populairste reisbestemmingen ter wereld! Witte zandstranden, kristalhelder water en een brandende zon wachtten ons op. We verwelkomden onze gekwalificeerde Brand Affiliates in Loews Hotels & Resorts, een prachtig hotel midden in de historische Art Deco-wijk in het trendy stadsdeel South Beach. Deze reis zullen we ongetwijfeld nooit meer vergeten!

 

2015 - Marrakesh, Marokko: een combinatie van contrasterende kleuren en een rijke cultuur

 

 

"Buitengewoon, fantastisch, een unieke ervaring ...". zo beschreven de Brand Affiliates de EMEA Success Trip 2015 naar Marrakesh in een nutshell. De Brand Affiliates verbleven in het luxueuze vijfsterrenhotel Royal Pam Marrakech Hotel aan de voet van het Atlasgebergte, een omgeving die baadt in schoonheid, rust en stilte. Er stonden ook veel leuke activiteiten op het programma zoals quadbiken, een ritje op een kameel, een bezoek aan de beroemde medina van Marrakesh en nog veel meer. Tijdens de reis werden er heerlijk gerechten van wereldklasse geserveerd. Alle deelnemers kregen de kans om hun succes te vieren, terwijl ze op-en-top in de watten werden gelegd. Bekijk de foto's via de werkbalk rechts.

2014 - Algarve, Portugal: de verborgen parel van Europa

 

 

In juni 2014 namen we onze Brand Affiliates mee naar de fantastische, zonovergoten kust van de Algarvestreek in Portugal. Deze reis was de allereerste EMEA Success Trip en het aantal deelnemers was enorm. De Brand Affiliates konden ontspannen op de zandstranden en dineren op een privé-cruiseschip. Ze hebben gelachen, iets opgestoken van elkaar en veel plezier gemaakt. Bekijk hierboven het hoogtepunt van de reis. Nadien zal je zeker met ons mee willen op de volgende reis!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de foto's van de hoogtepunten

van de reis naar Miami

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GETUIGENISSEN

GETUIGENISSEN
GETUIGENISSEN

Deelnemer aan de Success Trip

(Marokko 2015)

Een unieke ervaring met uitzonderlijke ingrediënten: luxe tot in het kleinste detail, enthousiasme als gemeenschappelijke noemer, onvergetelijke ervaringen, teams die versterkt worden door een gedeelde passie, de vreugde van het delen van momenten die een verschil maken, een symfonie van kleuren, emoties en dromen die uitkomen. Ik kan Nu Skin en alle deelnemers alleen maar dankbaar zijn voor dit geluksmoment. 

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas en Stefi Kogler – Oostenrijk

(Portugal 2014)

De Success Trip was een onvergetelijk avontuur!

Niet alleen omdat het een geweldige vijfsterrenreis was en we veel plezier gemaakt hebben, maar ook omdat je er mooie vriendschappen aan overhoudt. Alle ingrediënten zitten erin: van plezier en avontuur tot gastronomie. We zullen ons uiterste best doen om volgende keer weer mee te kunnen. Het feit dat we de kans kregen om samen ons succes te vieren, was waarschijnlijk nog het leukste aan de hele reis.

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.