Ben je er nog?

DOORGAAN

Laurent Tonder

Laurent Tonder

Laurent Tonder

Ik ben een schoonheidsspecialist gespecialiseerd in haarstyling en professionele maquillage. Ik geef ook les in haarstyling.

Toen ik voor het eerst over Nu Skin hoorde, had ik gemengde gevoelens. Aan de ene kant stond ik versteld van de innoverende, aantrekkelijke en krachtige aspecten van het bedrijf en de producten, maar aan de andere kant was ik wat terughoudend omdat het een compleet andere manier van zakendoen was voor mij. Een ander pluspunt is dat het een aanvullende activiteit is.

 

Ik heb altijd al het leven van mensen willen verbeteren, maar helaas heb ik mensen altijd laten profiteren van mij. Gedreven door mijn integriteit, bleef ik anderen toch steunen. Daarom trok de Nu Skin-opportuniteit mij ook zo hard aan: ik besefte dat ik mensen op een doordachte manier kon helpen. Vroeger gaf ik ze de oplossing gewoon, nu toon ik ze de weg naar succes en moeten ze er op eigen houtje geraken.

 

Mijn grootste motivatie is om mijn geliefden gelukkig maken. Maar ik wil anderen ook helpen om hun leven te verbeteren, meer te verdienen en hun dromen waar te maken.

 

Sinds ik met Nu Skin begon samen te werken, zeg ik mezelf elke dag dat ik mijn eigen realiteit wil creëren en het leven van mijn dromen wil leiden, en anderen wil helpen om hetzelfde te doen. Dankzij Nu Skin werd ik sterker en beter georganiseerd. Ik stelde mezelf in vraag en kwam uit mijn comfortzone, waardoor ik schitterende prestaties neerzette: ik kreeg de Executive Duplication Bonus voor het laatste kwartaal 2015, ik werd Ruby in minder dan een jaar tijd hoewel mijn hoofdactiviteit veel tijd in beslag neemt, ik kwalificeerde me voor de EMEA Success Trip naar Kaapstad, maar bovenal inspireer ik anderen door hen te tonen dat niets onmogelijk is.

 

Je kunt succesvol zijn door haalbare en weldoordachte doelen te stellen en specifieke acties uit te voeren. Ik laat niets over aan het toeval, alles is berekend. Voor elke doelstelling maak ik een lijst met maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse acties die ik uitvoer maar ook analyseer om te zien of ze wel efficiënt zijn of niet (en dan stel ik ze bij indien nodig). Deze sector vergt discipline, rechtlijnigheid en een constante inzet. Daarom heb ik een goed uitgekiende dagelijkse routine met één belangrijke stap: mijn doelen neerschrijven. Schrijven betekent mijn gedachten naar buiten brengen, ze analyseren en me ervan bewust zijn, en zo kun je ook niets vergeten.

Als stylist ben ik vele ideeën kwijtgeraakt omdat ik ze vergat neer te schrijven. Nu schrijf ik alles neer, niet alleen op papier maar ook op een bord voor een breder beeld van de situatie. Ik teken ook, want het helpt enorm wanneer je je einddoel kunt visualiseren!

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je je doel voorstelt, je ervan droomt. Door het neer te schrijven, zet je al een stap in de richting van dat doel.

Elke ochtend schrijf ik mijn doelen neer en later die dag lees ik ze opnieuw.

Aan het begin van mijn samenwerking met Nu Skin had ik die focus niet om me naar succes te leiden. Aangezien ik van mijn passie al mijn beroep gemaakt had, had ik geen hoge verwachtingen van mijn Nu Skin-activiteiten. Ik legde mij er niet 100% op toe en ik was niet klaar voor alle negatieve opmerkingen die ik te horen kreeg, bijvoorbeeld dat dergelijke activiteiten toch maar tijdelijk zijn. Ik ben er zelfs eventjes mee gestopt, omdat de timing niet ideaal was voor mij. Maar al gauw besefte ik dat ik iets miste: een weg naar vrijheid.  Om mijn activiteiten te doen groeien, gaf ik mijn teams het goede voorbeeld door de sector aantrekkelijk te maken, door ze tonen dat werken ook leuk kan zijn. Al doende leert men. Ik geef ze alle sleutels tot succes, en de belangrijkste daarvan is dupliceren.  

 

Elke dag heb ik contact met mijn teamleden. Dat is essentieel om ze te steunen, ze te tonen dat ze niet alleen zijn en ze gerust te stellen. Ik organiseer informatievergaderingen en post ook live video's op Facebook. Ik heb zelfs een privégroep op Facebook, waar ik alle stappen naar succes op een rijtje zet. Ik nodig mijn teams ook uit voor evenementen, zodat ze de positieve energie van onze bijeenkomsten zelf kunnen ervaren en voelen. Alleen zo maak je leiders.