Hazel Calvert

Hazel Calvert

Hazel Calvert

Ik ben altijd al een onbezorgde meid geweest. Vóór Nu Skin was ik dus ook wel gelukkig, maar ik wilde gewoon wanhopig graag af van mijn 9-to-5-levensstijl. Een werkende moeder zijn, de opvang van de kinderen regelen, het huishouden doen ... leuk was anders, vond ik.

 

Ik heb altijd hard gewerkt en was dol op mijn job. Ik heb verschillende functies bekleed in verschillende bedrijven, gaande van communicatiespecialist voor Mercedes-Benz tot klantenbinding en klantontwikkeling voor Argos en Homebase. Mijn laatste project voor mijn vertrek was een erkenningssysteem uitwerken voor 14.000 collega's.

 

Maar plezier hebben in mijn functie was niet genoeg voor mij. Ik was het beu om schulden te hebben, van mijn creditcard te leven rond Kerstmis en anderen op mijn zoon te laten passen.

 

Ik wist dat ik hier iets aan moest veranderen. In het verleden had ik al netwerkmarketing geprobeerd. Zo heb ik met twee andere bedrijven samengewerkt, zonder al te veel succes. Maar toen ik Nu Skin leerde kennen, voelde het aan als thuiskomen!

 

Ik herinner me nog heel goed dat ik de woorden 'klinkt te mooi om waar te zijn' neerschreef toen ik voor het eerst naar het bedrijf vroeg. Nu kan ik bevestigen dat het zowel mooi als waar is!

 

Aanvankelijk wilde ik alleen producten in het klein verkopen, maar toen ik het Verkoopcompensatieplan zag, gingen mijn ogen open en dacht ik: "Dit gaat mijn gezinsleven helemaal veranderen!" Ik vond het geweldig dat we iedereen konden opnemen door ze ofwel gratis te registreren, ofwel een kit aan te bieden. Die flexibiliteit vond ik GEWELDIG! Ik vond het fantastisch dat succes draaide om anderen hun mijlpalen te helpen bereiken en dat je als Distributeur meteen al groepscommissies kon verdienen. Bij de bedrijven met wie ik voordien samengewerkt had, moest je eerst bepaalde titels halen om een commissie te kunnen krijgen.

 

Ik wil Nu Skin bedanken om me te leren dromen. Voordat ik met Nu Skin begon samen te werken, had ik nog nooit een droombord gemaakt. Ik wist dat ik me geen zorgen meer wilde maken om geld en dat ik thuis wilde zijn bij mijn zoon. Maar tot ik Nu Skin leerde kennen, had ik nooit nagedacht over andere doelen of dromen. Ik heb nooit gedroomd van materiële dingen. Ik wilde gewoon een leven leiden dat me een voldaan gevoel gaf. Ik droom ervan om een huis met zes slaapkamers te hebben en het te vullen met liefde en vreugde.

 

Wat me nog het meest motiveert, is weten hoe het voelt om geld af te halen bij de bank en het geld voor eten voor die maand in een kast te steken, en we mochten er geen eurocent over gaan. Ik ben dus absoluut gemotiveerd om ervoor te zorgen dat ik nooit meer zo'n leven hoef te leiden.

 

Dit bedrijf heeft me in zoveel opzichten veranderd, maar het heeft me vooral de kans gegeven om de verantwoordelijkheid te nemen en me helpen inzien dat ik de touwtjes in handen heb over alle aspecten van mijn leven en mijn beslissingen en keuzes. Je zal dit misschien grappig vinden, maar wat me altijd zal bijblijven is dat ik een jaar voordat ik met Nu Skin begon samen te werken, een openbaring kreeg in bad. Ik holde meteen naar mijn partner Dan om hem te vertellen dat ik niet kon verklaren wat er net gebeurd was maar dat er iets geweldigs op komst was voor ons ... Twaalf maanden later vond Nu Skin me.

 

Ik stel mijn doelen op twee manieren: ik schrijf neer wat ik over twaalf maanden wil bereiken en dan heb ik ook nog driemaandelijkse doelen. Meestal gaat het maar om drie dingen, zoals een volumecijfer, inkomstencijfer, pintitel of aantal nieuwe Ruby Executives. Vervolgens druk ik mijn driemaandelijkse doelen af en hang ik ze overal op in huis, zodat ik er constant aan herinnerd word. Ik heb er één op mijn koelkast, op de spiegel, op mijn werktafel, in mijn handtas en op mijn nachtkastje. En dat werkt heel goed bij mij.

 

Het is niet moeilijk om te zeggen dat je iets gaat bereiken wanneer je in een heel goede bui bent, maar de resultaten krijg je op de dagen dat je liever helemaal niets zou willen doen. Dat is wat de middelmaat onderscheidt van diegenen die veel succes boeken. Wanneer je iets op papier zet, dan is het alsof je een overeenkomst sluit met jezelf en dat je die moet naleven.

 

Het is menselijk om soms een moment van neerslachtigheid te hebben. Met de nadruk op 'moment'. Maar ik heb geleerd om me steeds sneller over dingen heen te zetten. Wanneer iets me een week dwars gezeten heeft, dan zeg ik tegen mezelf dat ik me er de volgende keer minder lang druk over zal maken. Voordat je het weet, maak je je er nog maar één dag druk over, de volgende keer nog maar een uur en daarna maar een minuut. Je moet leren aanvaarden dat het niet altijd van een leien dakje gaat. Maar wanneer je een belofte maakt met jezelf, doe je je best om beter te worden en uitdagingen beter aan te pakken. Ik vind het belangrijk om altijd open en eerlijk te zijn. Er zijn momenten geweest dat ik dacht dat het makkelijker was om ermee op te houden. Maar dan dacht ik aan mijn favoriete spreuk: "Niets is gemakkelijk, maar wie wil er nou niets." De uitdagingen waarmee je te maken krijgt, doen zich in elk bedrijf voor. Je kan ze alleen maar overwinnen door te groeien door waar je heen moet. Vergeet ook niet dat je uitdagingen en slechte tijden moet doorstaan om je team te kunnen helpen wanneer zij ze moeten doorstaan.

              

Ik geloof niet in verbloemen en haat het spreekwoord 'fake it till you make it'. Maar ik geloof wel in 'believe it to achieve it'. Volgens mij is het heel belangrijk om open en eerlijk te zijn, om niet alleen je successen te delen maar ook de momenten waarop je het moeilijk had, en om oplossingen aan te reiken om die moeilijke momenten te overwinnen. Als jij energie, pure passie, eerlijkheid en rechtschapenheid hoog in het vaandel draagt, dan zal je team dat ook doen. Ik coach mensen graag in 'echt' zijn, zichzelf zijn, authentiek zijn, om hun vleugels te spreiden, met vallen en opstaan. Lach en breng een positieve energie aan, neem je onderneming au sérieux maar niet altijd jezelf. Wees alles wat je graag zou zien in je team.

Join Nu Skin Word distributeur