Ben je er nog?

DOORGAAN

Asthik Arutyunyan

Asthik Arutyunyan

Hazel Calvert

Tijdens mijn studentenjaren en ook toen ik pas afgestudeerd was, werkte ik in een bouwbedrijf. In de vijf jaar dat ik voor het bedrijf gewerkt heb, steeg mijn inkomen drie keer, terwijl de eigenaar miljonair werd. Ik besefte toen dat je veel geld kunt verdienen wanneer je voor jezelf werkt.

 

Kort nadien besloot ik mijn eigen zaak op te starten in de groothandel van bouwmateriaal. Ik had toen veel werk en amper vrije tijd. Mijn werk eiste me volledig op. Alles ging prima tot de crisis van 2008, waaronder mijn zaak zwaar te lijden had. De enige vraag die in mijn hoofd rondspookte, was: in welke richting wil ik verder gaan om een duurzame baan te kunnen uitoefenen, te kunnen groeien en meer tijd te hebben voor mezelf en mijn gezin?

 

Een jaar voor de bijeenkomst met Nu Skin werd mijn moeder een actieve klant van Nu Skin. Ze genoot volop van de beste antiverouderingstechnologieën van het bedrijf. Toen ik de enorme veranderingen zag, begon ik het ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System te gebruiken en alle andere geavanceerde technologieën van het bedrijf.

 

Een jaar later zei de dame die de producten van Nu Skin aan mijn moeder voorgesteld had, me Nu Skin te beschouwen als een kans om een zaak op te bouwen in de snelgroeiende gezondheids- en schoonheidssector. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek met een heel succesvolle zakenman die al jarenlang samenwerkte met Nu Skin en gedurende enkele jaren een zaak opbouwde die nog altijd winstaandelen uitdeelt. Hij leerde me wat een passief inkomen was. Een echt bedrijf is een bedrijf dat in de toekomst voor jou zal werken.

 

Ik gaf mezelf een halfjaar om met Nu Skin een zaak op te bouwen. Na zes maanden stopte ik met mijn eerste bedrijf en ging ik voluit voor Nu Skin. Ik werk nu al zeven jaar samen met Nu Skin en ben blij dat ik niet bang was om mijn leven om te gooien.

 

Wat ik nu heb?

Een bloeiende zaak in de snelst groeiende sector.

Leuke vrienden en zakenpartners.

Klanten in heel Rusland en daarbuiten die de technologie van Nu Skin gebruiken.

En het belangrijkste: meer vrije tijd met mijn gezin en om te reizen.