Ben je er nog?

DOORGAAN

Reidun Beate S. Pande (Executive Brand Partner)

Reidun Beate S. Pande

In mijn werk als leider vind ik het belangrijk om het voortouw te nemen als een goed rolmodel, actief en zichtbaar te zijn en nooit anderen te vragen iets te doen wat ik zelf niet bereid ben te doen. Focus altijd op het genereren van je eigen omzet, want dit zal je Brand Representatives inspireren en zich dieper in je organisatie dupliceren!

Ik werk niet op basis van een specifiek trainingsprogramma, maar ik ben ervan overtuigd dat het heel belangrijk is dat Brand Representatives en iedereen daarboven het belang inziet van het diep uitwerken van de lijnen. Dit is cruciaal om een sterke basis te leggen voor je bedrijf.

 

Als moeder van 3 kinderen heeft dit bedrijf een aantal uitdagingen met zich meegebracht, en het moeilijkste was voor mij ongetwijfeld om ‘offline’ te gaan. De eerste 4 maanden richtte ik me altijd voor 50% op mijn kinderen en voor 50% op mijn iPhone en bedrijf. Hierdoor voelde ik me constant schuldig omdat ik er voor niemand meer 100% kon zijn.

 

Nu ga ik elke middag 2 tot 3 uur volledig offline zodat ik mijn familie 100% van mijn aandacht kan geven. Deze functie zou immers geen negatieve invloed op mijn gezinsleven moeten hebben. Integendeel, deze functie kan het juist beter maken. Zorg er dus voor dat je tijd vrijmaakt voor je werk en de tijd voor je werk en gezin niet met elkaar vermengt.

 

Een andere uitdaging was om prioriteiten te stellen over aan wie binnen mijn organisatie ik tijd moest besteden. Mijn tijd is geleidelijk aan steeds kostbaarder geworden en ik kan het me niet veroorloven om het te verspillen. Ik ben strenger geworden voor mezelf en besteed geen tijd meer aan bemoederen. Mensen moeten actie ondernemen en laten zien dat ze bereid zijn om moeite te doen voordat ik mijn tijd en energie zal aanwenden om ze te helpen. Dat klinkt misschien een beetje "koud", maar op deze manier kan ik een onderscheid maken tussen degenen voor wie dit bedrijf echt is en degenen die denken dat ze "van de ene op de andere dag rijk kunnen worden" zonder er voor te hoeven werken. Bescherm je tijd dus altijd!

 

Succesvolle drijfveren zijn erg belangrijk. Ik kan er niet één kiezen omdat ze allemaal van essentieel belang zijn, maar voor mij begon het allemaal met dromen en de overtuiging dat ik dit KAN! Daarna volgde het stellen van doelstellingen, actie en leiderschap. Toen ik begon, had ik het gevoel dat ik absoluut geen vertrouwen in mezelf had, maar mijn verlangen om mijn dromen te verwezenlijken was enorm sterk. Ik werkte dagelijks aan mijn mindset en ik kan nu zeggen dat ik van een pessimist ben veranderd in een eeuwige optimist. De toekomst heeft er nog nooit zo rooskleurig uitgezien als nu!

Als ik nu terugkijk, zou ik werkelijk niets anders hebben gedaan. Ik heb al vroeg geleerd hoe belangrijk het is om de lijnen uit te werken en diep in mijn organisatie te werken. Ik besloot om echt de tijd uit te trekken om alle mensen die mijn organisatie binnenkwamen te leren kennen, ongeacht hun niveau - en dit is een belangrijke reden geweest voor mijn enorme en snelle groei.

 

Ik kijk er nu naar uit om het leven van nog meer mensen te beïnvloeden en alle ervaringen die dit met zich mee zal brengen.

 

 

Oktober 2019

 

 

Disclaimer:

Een aantrekkelijke compensatie voor een Brand Affiliate vereist een aanzienlijke tijdsinvestering, betrokkenheid en inzet. Dit is geen programma waar je snel rijk van wordt, er zijn geen garanties op financieel succes en de resultaten variëren sterk onder de deelnemers.

Een compleet overzicht van de inkomsten op elk niveau in het Verkoopprestatieplan vind je hier onder ”2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary”."