Ben je er nog?

DOORGAAN

Njeri Kamere (Gold Partner)

njeri-kamere

“Mensen zeggen vaak dat motivatie niet standhoudt.  Maar jezelf wassen doet dat ook niet - daarom bevelen wij het dagelijks aan” - Zig Zigler.

 

 

Ik ben in 2000 met mijn toenmalige echtgenoot naar Zuid-Afrika verhuisd. Ik had een kleine vijf jaar voor Barclays Bank gewerkt, maar de jaren daarna van 2001 tot 2018 verliepen met vallen en opstaan, waarbij ik altijd op zoek was naar een geschikt medium.

 

Als alleenstaande moeder had ik me tot netwerkmarketing gericht en werkte met veel andere bedrijven samen in de hoop de juiste aansluiting te vinden.  Mijn ultieme motivatie was de hoop om een aanvullend inkomen te creëren via directe verkoop, om te groeien met behulp van begeleiding & mentorschap, maar vooral om andere vrouwen met wie ik me kon identificeren te helpen.

 

Mijn sponsor had me al 2 jaar lang voortdurend benaderd voor deze kans voordat ik besloot dat het het juiste moment was om met Nu Skin te gaan samenwerken en in maart 2018 begon ik met het opzetten van mijn Nu Skin-onderneming.  Het is niet altijd eenvoudig geweest, maar ik bereikte mijn doelstellingen, kon naar het buitenland reizen om de Success Summit van 2019 in Tarragona bij te wonen en kwam zeer gemotiveerd en geïnspireerd terug.  Mijn bedrijf had een tegenslag te verduren en ik ben daar nog steeds van aan het herstellen, maar ik kon ik me helemaal vinden in de verhalen en getuigenissen die ik hoorde van andere leiders die ook probeerden om een succesvol bedrijf op te bouwen en die met soortgelijke tegenslagen te maken hadden. Ik zal buitengewone inspanningen blijven leveren, wat er ook gebeurt, totdat ik mijn titel als Blue Diamond Director heb behaald.

 

Mijn grootste motivatie sinds mijn samenwerking met Nu Skin is het contact met mensen die, zoals ik, ups en downs in hun leven hebben meegemaakt en de mogelijkheid om hen te helpen met deze lonende kans, terwijl ik mezelf ondertussen verder ontwikkel.

 

December 2019

 

Disclaimer:

Een aantrekkelijke compensatie voor een Brand Affiliate vereist een aanzienlijke tijdsinvestering, betrokkenheid en inzet. Dit is geen programma waar je snel rijk van wordt, er zijn geen garanties op financieel succes en de resultaten variëren sterk onder de deelnemers.

Een compleet overzicht van de inkomsten op elk niveau in het Verkoopprestatieplan vind je hier onder ”2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary"