Ben je er nog?

DOORGAAN

Lyudmila Martynova (Brand Representative)

lyudmila-martynova

“Hoe Nu Skin mijn leven heeft veranderd

 

Ik heb een medische achtergrond en werkte al meer dan 30 jaar in een vooraanstaand ziekenhuis in Moskou. Toen zette één telefoontje mijn hele leven op zijn kop.

 

In februari 2005 werd ik uitgenodigd om een presentatie van Nu Skin bij te wonen. De ontmoeting met het bedrijf en de aanloop hiernaar toe was een echte openbaring voor mij. Ik wist dat dit mijn lot was en ik dank het universum voor dit geschenk. Ik ontdekte toen niet alleen dat ik mijzelf met hoogwaardige producten kon verzorgen, maar ook hoe ik de situatie voor mijn gezin kon verbeteren.

 

Het was een periode van veel verdriet voor mij en mijn dochter. Het was mijn dochter die mijn besluit ondersteunde om een partnerschap aan te gaan met het bedrijf en zij hielp me gelijk mee om een team samen te stellen. Ik was er zeker van dat dit het moment en de juiste business voor mij was. Ik moest veel leren over netwerkmarketing, Nu Skin en de Pharmanex-producten, het geven van presentaties en workshops, het opzetten van meetings met potentiële partners en nog veel meer. Dit leerproces vond ik zeer interessant en gaf me een enorme boost om mijn doel te bereiken – en ik had een groot einddoel voor ogen!

 

Mijn team van partners/leaders breidde zich steeds verder uit, en we zetten ons allemaal in om onze doelen te bereiken. Het jaar erop nam ik deel aan een success trip naar de Verenigde Staten en mijn dochter aan een success trip naar Italië. Ja, we werkten hard en kregen er veel voor terug. Nieuwe contacten, financiële kansen, reizen, en zaten letterlijk en figuurlijk lekker in ons vel. Ik woonde het Wereldwijd congres in de VS en Europa diverse keren bij. Daar zie je en voel je pas echt de kracht van het bedrijf, het management, de leiders en partners.

 

Ik geniet van mijn actieve levensstijl; een flexibel werkschema, ontmoetingen met leuke mensen, veel tijd doorbrengen met mijn kleinzoon, relaxmomenten met mijn gezin, en ik reis ook graag. Ik vind het leuk om anderen te helpen. In het verleden was ik zo blij dat een deel van mijn werk bestond uit het begeleiden van patiënten tijdens hun herstel. Wanneer ik anderen nu help om hun leven een positieve draai te geven (qua uiterlijk, welzijn, zakelijke kans, dan geniet ik daar echt van. Ik ben enorm dankbaar voor mijn partnerschap met Nu Skin, en heb mijn dromen en meer kunnen verwezenlijken.

 

Mijn team bestaat uit vrienden en partners die ik zeer waardeer. Ik werk nu al weer 10-14 jaar samen met sommige partners. En ik sta altijd open voor nieuwe contacten. Mijn leven is verbonden met Nu Skin, het is mijn heden en mijn toekomst. Ik heb nieuwe dromen en doelen!

 

November 2019

 

Disclaimer:

Een aantrekkelijke compensatie voor een Brand Affiliate vereist een aanzienlijke tijdsinvestering, betrokkenheid en inzet. Dit is geen programma waar je snel rijk van wordt, er zijn geen garanties op financieel succes en de resultaten variëren sterk onder de deelnemers.

Een compleet overzicht van de inkomsten op elk niveau in het Verkoopprestatieplan vind je hier onder ”2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary"