Ben je er nog?

DOORGAAN

Janine Callies (Brand Director)

janine-callies

Hallo beauty lovers,

Mijn naam is Janine. Ik ben 36 jaar en kom uit Berlijn.

In augustus 2018 veranderde alles voor mij. Ik maakte de overstap van tandartsassistente en moeder van drie naar zelfstandige, met nieuwe en meer uitdagende doelen!

Zo belandde ik bij mijn droombaan.

Na mijn 4-jarige studie medisch management, wist ik niet zeker of een 9-5 baan wel echt bij me paste, helemaal als moeder van drie. Ik had het gevoel alsof er iets ontbrak. Ik hoopte in mijn stoutste dromen dat ik iets zou vinden waarnaar mijn interesses uitgingen: haar, beauty en huidverzorging. Omdat ik een gezin heb, lonkte het idee van flexibel werken wel heel erg. Ik wist alleen niet hoe ik mijn droom zou kunnen realiseren.

Ik kon het niet geloven, maar alles waarvan ik droomde werd in 2018 op een blaadje gepresenteerd door Kathrin en Michael Glauninger. Echt alles! De combinatie van werken als zelfstandige met flexibele werktijden en mijn liefde voor beauty = bingo!

En dat alles als werkende, fulltime moeder…

We zijn erin geslaagd om een concept te ontwikkelen voor bloggers, waarvoor het Nu Skin een fantastische kick-off organiseerde in München.


Ik heb eindelijk gevonden waarvan ik altijd al droomde. Nu kan ik anderen tonen hoe ze deze weg ook kunnen bewandelen, mijn passie overbrengen en ze begeleiden in het opbouwen van hun eigen onderneming op sociale media. Ik heb mijn droombaan nu zeker gevonden! De combinatie van socialemediakanalen zoals Instagram met producten uit mijn badkamer ligt helemaal in mijn straatje.

Nu kan ik niet alleen anderen goede producten bieden voor een mooie huid, maar ook de levens van vele anderen een positieve wending geven. En wel door mijn ervaringen en kennis met hun te delen en ze dezelfde kansen te geven als ik heb gehad: je droombaan waarmaken.

Janine Callies

Disclaimer:

Een aantrekkelijke compensatie voor een Brand Affiliate vereist een aanzienlijke tijdsinvestering, betrokkenheid en inzet. Dit is geen programma waar je snel rijk van wordt, er zijn geen garanties op financieel succes en de resultaten variëren sterk onder de deelnemers.

Een compleet overzicht van de inkomsten op elk niveau in het Verkoopprestatieplan vind je hier onder ”2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary”."