Ben je er nog?

DOORGAAN

Elena Kholmogorova

Elena Kholmogorova RU  photo large

Met mensen werken is de sleutel naar succes.

 

Er zijn veel veranderingen in mijn leven geweest sinds ik zaken begon te doen met Nu Skin.

 

Nu Skin stelt een bepaald niveau vast waaraan je moet voldoen. Ik ben mezelf constant aan het ontwikkelen; ik leer iedere dag iets nieuws.  De moderne wereld verandert razendsnel en ik wil op de hoogte blijven van alle trends.

 

Er vinden elke dag geweldige veranderingen plaats in mijn leven; mijn huid is beter met de dag; ik voel me goed en voel me zelfverzekerd. En je loopt door het leven met sprankelende ogen en een glimlach op je gezicht.

Ik vind het heerlijk om online zaken te doen en dit heeft me zelfs beroemd gemaakt. Mensen herkennen me zelfs in de winkelcentra in mijn stad. De hoeveelheid dankbaarheid die ik krijg van mensen inspireert en motiveert me om nieuwe dingen te doen. Mijn online bedrijf stelt me in staat om met mensen te communiceren en erachter te komen of ze een product willen of deel willen nemen aan het bedrijf.

Allereerst heb ik mezelf leren waarderen tijdens het werken met mensen. Het is belangrijk om met mensen te werken die met jou willen werken.

Het is geweldig om mensen te helpen hun sterke kanten te laten zien en het bedrijf op die basis op te bouwen om goede resultaten te behalen. Zelfs een klein resultaat kan inspirerend zijn. Het is inderdaad een bedrijf van vreugde, een bedrijf over mensen en voor mensen.

 

Dromen, doelen en doorzettingsvermogen vormen de kern van het bedrijf. Er zijn hoogtepunten en dieptepunten, maar dromen, doelen en doorzettingsvermogen helpen ons steeds hoger te vliegen.

Zelfs mijn familieleven is veranderd met Nu Skin! Ik ontmoette mijn man bij een van de evenementen van Nu Skin in onze stad, en we hebben nu een zoon van drie jaar. En dankzij mijn bedrijf ben ik thuis bij mijn gezin. Mijn man ziet mijn succes en vraagt zelfs hoe hij kan helpen. Dat is waardevol.

Mijn plan is om anderen te helpen zichzelf te vinden. Ik wil samen met mijn team reizen en successen vieren! Er is een ongelooflijke energie wanneer mensen hun doel bereiken.  Ik waardeer echt de mogelijkheid die Nu Skin en Velocity geeft!

 

 

Mei 2019

 

 

Disclaimer:

 

Een aantrekkelijke compensatie voor een Brand Affiliate vereist een aanzienlijke tijdsinvestering, betrokkenheid en inzet. Dit is geen programma waar je snel rijk van wordt, er zijn geen garanties op financieel succes en de resultaten variëren sterk onder de deelnemers.

Een compleet overzicht van de inkomsten op elk niveau in het Verkoopprestatieplan vind je hier onder ”2017 EMEA Distributor Compensation Summary”