Ben je er nog?

DOORGAAN

Daniela Durech en Luboš Durech

Daniela Durech en Luboš Durech

daniela-durech-and-lubos-durech

Daniela en Ľuboš zijn afkomstig uit de prachtige Slowaakse stad Púchov, en wonen nu al weer zo'n 17 jaar in de hoofdstad van Slowakije, Bratislava. Ze studeerden beiden tien jaar geleden af als docent aan de universiteit en hun vooruitzichten voor de toekomst waren niet zo goed als dat ze hadden verwacht.

 

Daniela had tijdens haar middelbare schoolperiode al een eigen cosmeticabedrijfje. En deed ook allerlei nevenactiviteiten om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, van make-upartiest tot zangeres in een jazzband. Als kleine jongen wilde Ľuboš al gitarist worden en zette hij alles op alles om het zover te schoppen. Hij deed mee aan een aantal succesvolle projecten, was gitaardocent, maar kwam erachter dat hij meer wilde bereiken in het leven.

 

Ze deden er van alles aan om zichzelf verder te ontwikkelen en te genieten van wat ze leuk vonden in het leven. Uiteindelijk bereikten ze een punt waarop ze stagneerden en zich afvroegen hoe het nu verder moest. Ze waren praktisch oninzetbaar geworden en wilden een eigenlijk een joint venture oprichten. Na een aantal mislukte pogingen besloten ze om naar het buitenland te verhuizen en opnieuw te beginnen. Toen deed zich de kans voor om met Nu Skin samen te werken en sloten ze in december 2008 een contract met ons. Veel hard werk volgde, vooral op het gebied van zelfontplooiing en zelfeducatie. Hierbij ontmoetten ze vele fantastische mensen van wie ze veel leerden. Na vijf jaar met Nu Skin te hebben samengewerkt, bereikten ze het Executive Brand Director-niveau, organiseerden ze hun droomhuwelijk (na 15 jaar samen te zijn) en begonnen ze over de hele wereld te reizen, iets wat voorheen om financiële redenen niet mogelijk was.

 

Daniela’s vader overleed toen ze nog maar klein was, en sinds die tijd droomde ze ervan om zo veel mogelijk tijd met haar gezin door te brengen. Gelukkig hoeft haar man niet elke dag de deur uit voor zijn werk om 's avonds doodop weer terug te keren, zoals het geval is in de meeste gezinnen. Dankzij Nu Skin kunnen ze als gezin meer tijd samen doorbrengen. “De kwaliteit van ons leven is verbeterd en we zijn erg dankbaar dat we vandaag, dankzij één beslissing van een paar jaar geleden, een leven kunnen leiden waarin we niet elke ochtend hoeven op te staan om naar het werk te gaan, waar we onze eigen dagelijkse of wekelijkse routine kunnen bepalen, tijd hebben om dingen te doen die we leuk vinden en samen te zijn met ons gezin, onze geweldige dochter Zoe, met de mensen die ons een goed gevoel geven, en met wie we waarden creëren in ons leven en in het leven van anderen. Tijd, dat is het meest waardevolle dat we als mensen hebben, en iets dat we ook kunnen geven aan degenen die het dichtst bij ons staan wanneer ze dit het meest nodig hebben. En dat kan als niemand je weer terug op kantoor verwacht en je een regelmatig inkomen hebt dankzij alles wat je hebt opgebouwd.” Daarnaast heeft Ľuboš dankzij zelfontplooiing ook zijn grootste droom waargemaakt en speelt hij nu al een aantal jaren op de grootste podia in een van de meest populaire bands in Slowakije en Tsjechië.

 

Ze werken momenteel samen met partners en klanten in vele landen over de hele wereld, en hebben dankzij de sociale media allerlei nieuwe kansen weten te creëren. Dit omdat het werk dat vroeger enkele jaren in beslag nam, nu letterlijk in slechts enkele maanden kan worden gedaan. En dat is waar hun hart ligt. Luboš en Daniela zijn enorm trots op het succes dat hun zakenpartners hebben behaald. En dan vooral degenen die ze hebben geholpen en die hard blijven werken aan hun toekomst en de toekomst van hun gezin en kinderen die het bedrijf misschien later zullen erven.

 

“Relaties tussen mensen zijn altijd al belangrijk geweest voor ons en dat zullen ze ook blijven. Dit is iets wat voor altijd bij je blijft. We hebben fantastische mensen in ons team die we enorm waarderen. Dit zijn allemaal mensen met een eigen verhaal, die besloten hebben om niet bij de pakken neer te zitten en die de kans aangrijpen om hun dromen te verwezenlijken. Velen komen net zoals ons uit andere branches … van boekhouding en entrepreneurs tot zakenlui, artiesten en jonge kunstenaars … Eén ding hebben ze gemeen: de drang om meer in het leven te bereiken en anderen die hetzelfde willen bereiken hierbij te helpen. Velen zijn goede vrienden van ons geworden en maken nu deel uit van onze familiekring. We zijn blij met alle nieuwkomers en dat we in de gelegenheid zijn om hen te helpen bij het opzetten van hun bedrijf. En dit alles dankzij de zakelijke kans die een geheel nieuwe manier van samenwerken biedt, door wereldtrends, de nieuwste wetenschappelijke bevindingen, innovatie, maar ook gezondheids- en beautyproducten van de hoogste kwaliteit en vooral zelfontplooiing – wat zo belangrijk is – te combineren.”

 

Daniela’s moeder trad in haar voetsporen en is nu een succesvolle leider bij Nu Skin; zo plukken ze ook de vruchten van het feit dat ze een familiebedrijf zijn.

 

“We hebben nog heel veel doelen en uitdagingen die we in het leven willen bereiken en overwinnen, zowel qua werk als privé. Het leven is vooral zo veel leuker en mooier wanneer we dingen samendoen met ons tweejarige dochtertje. We zijn erg dankbaar voor en blij met de vooruitgang die Nu Skin boekt. En nu voeren ze grote veranderingen door in het uitbetalingsplan en blijven ze maar innoveren, wat ons een enorme stabiliteit biedt en een visie die we met alle mensen die zich te zijner tijd bij ons voegen kunnen waarmaken. Het motto dat ons al die jaren op onze reis heeft begeleid is: ‘Ga altijd voor de maan, want zelfs als je mist, raak je nog de sterren’.

 

Daniela Ďurech en Ľuboš Ďurech