Ben je er nog?

DOORGAAN

Csaba László (Executive Brand Director)

csaba-laszlo-executive--brand-director

In 2007 besloot ik op mij volledig toe te leggen op Nu Skin. Ik had destijds een succesvolle carrière als kapper en make-up artist. Ik had een eigen salon met meer dan 100 klanten en werkte in de showbizz voor de grootste tv-zenders in Slowakije. Ondanks mijn comfortabele situatie, voelde ik mij opgebrand en wist niet welke weg ik wilde inslaan. Ik had behoefte aan een GROTE verandering. En toen kwam Nu Skin op mijn pad.

 

De grootste verandering die ik moest maken was de manier waarop ik over mijn leven dacht, dus mijn mentaliteit. Door deze onderneming kreeg ik de kans om nieuwe dingen te leren en vanuit andere perspectieven te zien. De tweede grote verandering had te maken met mijn gezondheid en de gesteldheid van mijn huid. Ik ben helemaal weg van de producten van Nu Skin. Hierdoor ben ik destijds met het bedrijf in aanraking gekomen en besloot ik om met hen samen te werken. Ik heb heb erg lange dagen gemaakt in het begin, omdat ik mijn onderneming wilde opbouwen. Het was hard werken en ik moest er veel voor opgeven, maar ik wist mijn doelen uiteindelijk te bereiken.

 

Je moet weten dat ik een ENORM EGO had, en dat ik dacht dat ik alles beter wist. Ik ben erg dankbaar voor alle lessen die ik geleerd heb tijdens de opbouwfase van mijn bedrijf. Na een tijdje realiseerde ik mij dat ik mijn ego los moest laten. Er is niets mis met het hebben van een ego, maar het moet wel gezond blijven. Het beste advies heb ik van mijn mentoren meegekregen. Ze hebben me namelijk geleerd dat bescheiden zijn een basisvoorwaarde is voor succes. Bovendien had mijn zelfvertrouwen ook een flinke deuk gekregen, omdat ik vaak ik mijn leven ben getreiterd. Dus dit was echt een keerpunt voor mij. Ik begon aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken en ben op veel vlakken echt vooruit gegaan. Dat is voor mij van onschatbare waarde.

 

Naarmate de onderneming groeide leerde ik steeds meer dingen, en nog steeds. Ik kan in twee pagina's niet eens uitleggen wat ik zoal heb geleerd. Ik ben niet perfect, maar ik heb geleerd dat je best fouten mag maken zolang je maar van ze leert. En ik doe mijn best om niet weer dezelfde fouten te maken. Wat ik zo leuk vind aan wat ik doe, is dat ik anderen kan inspireren om een beter mens te worden. Maar daarvoor zal ik eerst zelf het voorbeeld moeten geven. Ik heb na al die tijd geleerd om van mezelf te houden. Hierdoor kan ik nu ook van anderen houden en zij op hun beurt weer van mij. Dit was een moeilijke weg voor mij, maar zeker de moeite waard.

 

Het opbouwen van een onderneming waarbij mensen betrokken zijn is niet gemakkelijk, maar als je naar de positieve kanten kijkt krijg je een heel voldaan gevoel. Voor mij is het belangrijk om ethisch te handelen en eerlijk te zijn. Mijn grootste taak tot nu toe was, en is nog steeds, het verbeteren van mijn integriteit. Hieraan zal ik de rest van mijn leven blijven werken. Ik probeer in iedereen de beste kwaliteiten te zien. We moeten het potentieel in anderen identificeren en cultiveren door de positieve dingen te belichten die ze zelf niet kunnen zien.

 

Vóór mijn samenwerking met Nu Skin had ik weinig tijd voor mijn partner, familie en vrienden. Ik werkte 12-14 uur per dag, had geen weekend en een overvolle agenda waardoor ik pas over 6 maanden iets kon afspreken. Dankzij deze onderneming kan ik mijn tijd flexibeler indelen, zodat we meer kwaliteitstijd met elkaar kunnen doorbrengen.

 

Wat ik nou echt zo leuk aan dit alles vind, is dat ik voortdurend tegen nieuwe uitdagingen aanloop. Als je besluit om een duurzaam bedrijf op te bouwen, moet je jezelf ook voortdurend blijven uitdagen. Voordat ik mij bij Nu Skin aansloot, sprak ik geen Engels. Ik daagde mezelf daarom uit het te leren. Het is gewoon onmogelijk om internationaal te opereren zonder een internationale taal. Nu heb ik besloten om Spaans te gaan leren. Ik wil natuurlijk ook mijn Engels verbeteren, evenals mijn leidinggevende vaardigheden, en nieuwe dingen leren, nieuwe stappen zetten, groeien en tegelijkertijd anderen helpen bij hun succes. Voor nu richt ik mij op mijn team en help ik hen met het bereiken van hun doelen.

 

Mijn doel op lange termijn is om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij deze activiteiten. Ik wil dat ze zich erkend voelen, groot durven te dromen en van elke minuut van de reis genieten. Ik wil mijn ouders en vrienden graag bedanken voor hun steun en aanmoediging, evenals mijn sponsors en uplines voor de kans die ze mij hebben gegeven en de waardevolle kennis en ervaringen die ze met mij hebben gedeeld. BEDANKT, NU SKIN!

 

 

Augustus 2019

 

 

Disclaimer:

Een aantrekkelijke compensatie voor een Brand Affiliate vereist een aanzienlijke tijdsinvestering, betrokkenheid en inzet. Dit is geen programma waar je snel rijk van wordt, er zijn geen garanties op financieel succes en de resultaten variëren sterk onder de deelnemers.

Een compleet overzicht van de inkomsten op elk niveau in het Verkoopprestatieplan vind je hier onder “2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary”