Ben je er nog?

DOORGAAN
Share - en

 

VERKOOP PRODUCTEN RECHTSTREEKS AAN KLANTEN EN JE VERDIENT EEN WINSTMARGE.

 

VERKOOP PRODUCTEN VIA ONS SYSTEEM VAN PERSOONLIJKE AANBIEDINGEN EN JE VERDIENT EEN RETAILING BONUS!

 

VERDIEN DAGELIJKS

 

DETAILHANDELSWINST1

Detailhandelswinst is het verschil van de prijs waarvoor je Producten verkoopt, en jouw kosten (waaronder de Prijs voor Members, belastingen, verzendingskosten, ...). Jij krijgt alle Detailhandelswinst die je verdient buiten de systemen van Nu Skin om.

 

Image-1-nl

 

RETAILING BONUS2

Je kunt een Retailing Bonus verdienen die gelijk is aan het verschil van de prijs die je Detailhandelsklanten betalen (exclusief verzendingskosten en belastingen) wanneer ze rechtstreeks bij Nu Skin Producten kopen, en de Prijs voor Members. Alle Retailing Bonussen worden gewoonlijk binnen 1 werkdag toegevoegd aan je V&G-account en wekelijks uitbetaald.

 

Image-2-nl

 

VERKOOP PRODUCTEN AAN JE GEREGISTREERDE KLANTEN EN JE KUNT DAGELIJKS SHARING BONUSSEN VERDIENEN DIE JE WEKELIJKS UITBETAALD WORDEN!

 

 

HOE WERKT HET?

 

SHARING BONUS

Ontvang op de meeste Producten een Sharing Bonus van doorgaans 5% tot 15% (of meer!) op Producten die je persoonlijk Geregistreerde3 klanten en Brand Affiliates (behalve Brand Representatives) rechtstreeks bij Nu Skin kopen.

 

Image-3-nl

 

DAGELIJKSE INKOMSTEN

Sharing Bonussen worden gewoonlijk binnen 1 werkdag toegevoegd aan je Velocity-account en wekelijks uitbetaald.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raadpleeg de Beleidsregels en Procedures voor eventuele beperkingen die van toepassing zijn conform de lokale wetgeving.

Frankrijk: Wij attenderen je erop dat je Detailhandelsklanten alleen persoonlijk kunt inschrijven bij Nu Skin en hiervoor een retailing bonus kunt verdienen als je VDI-status dit toelaat.

Frankrijk:  “Registreren” verwijst naar het persoonlijk inschrijven van Detailhandelsklanten, Members en Brand Affiliates bij Nu Skin, zoals toegestaan uit hoofde van je VDI-status..