Ben je er nog?

DOORGAAN
Share - en

 

VERKOOP PRODUCTEN RECHTSTREEKS AAN KLANTEN EN JE VERDIENT EEN WINSTMARGE.

 

VERKOOP PRODUCTEN VIA ONS SYSTEEM VAN PERSOONLIJKE AANBIEDINGEN EN JE VERDIENT EEN RETAILING BONUS!

 

VERDIEN DAGELIJKS

 

DETAILHANDELSWINST1

Detailhandelswinst is het verschil van de prijs waarvoor je Producten verkoopt, en jouw kosten (waaronder de Prijs voor Members, belastingen, verzendingskosten, ...). Jij krijgt alle Detailhandelswinst die je verdient buiten de systemen van Nu Skin om.

 

Image-1-nl

 

RETAILING BONUS2

Je kunt een Retailing Bonus verdienen die gelijk is aan het verschil van de prijs die je Detailhandelsklanten betalen (exclusief verzendingskosten en belastingen) wanneer ze rechtstreeks bij Nu Skin Producten kopen, en de Prijs voor Members. Alle Retailing Bonussen worden gewoonlijk binnen 1 werkdag toegevoegd aan je V&G-account en wekelijks uitbetaald.

 

Image-2-nl

 

VERKOOP PRODUCTEN AAN JE GEREGISTREERDE KLANTEN EN JE KUNT DAGELIJKS SHARING BONUSSEN VERDIENEN DIE JE WEKELIJKS UITBETAALD WORDEN!

 

 

HOE WERKT HET?

 

SHARING BONUS

Ontvang op de meeste Producten een Sharing Bonus van doorgaans 5% tot 15% (of meer!) op Producten die je Persoonlijk Geregistreerde Klanten2 en Brand Affiliates (behalve Brand Representatives) rechtstreeks bij Nu Skin kopen.

 

BELANGRIJKE OPMERKING - SHARING BONUS-VOLUMEVEREISTE3: Je moet minimaal 50 punten aan Persoonlijk Geregistreerd klantverkoopvolume hebben in de huidige maand om een Sharing Bonus te verdienen en ontvangen voor Productaankopen die zijn gedaan door Persoonlijk Geregistreerde Brand Affiliates (en voor jouw persoonlijke Productaankopen als je een Brand Representative bent).

 

Image-3-nl

 

DAGELIJKSE INKOMSTEN

De Sharing Bonus en Retailing Bonus worden over het algemeen binnen één werkdag na de productaankoop opgenomen in je Velocity Account (te vinden onder jouw 'Volumes & Genealogie').

 

De Sharing Bonus op productaankopen door jouw persoonlijk geregistreerde klanten en de Retailing Bonus worden dagelijks verdiend en wekelijks uitbetaald.

 

De Sharing Bonus voor Productaankopen gedaan door je Persoonlijk Geregistreerde Brand Affiliates (en voor je persoonlijke Productaankopen als je een Brand Representative bent) wordt maandelijks verdiend en uitbetaald, als en alleen als aan de Sharing Bonus-volumevereiste voor de huidige maand wordt voldaan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raadpleeg de Beleidsregels en Procedures voor eventuele beperkingen die van toepassing zijn conform de lokale wetgeving.

Frankrijk: Wij attenderen je erop dat je Detailhandelsklanten en Members alleen persoonlijk kunt inschrijven bij Nu Skin en hiervoor een retailing bonus kunt verdienen als je VDI-status dit toelaat.

Frankrijk: De Sharing Bonus Volumevereiste geldt niet voor de "VDI Acheteur-Revendeur” geregistreerd in Frankrijk. Sharing Bonus voor Productaankopen die door hun Persoonlijk Geregistreerde Brand Affiliates worden gedaan (en als ze een Brand Representative zijn, voor hun eigen Productaankopen) zullen nog steeds dagelijks worden verdiend en wekelijks worden uitbetaald.