Ben je er nog?

DOORGAAN
Qualification - nl

 

STAP 1:

ONTWIKKEL EEN GROEP
DIEN ONLINE EEN LOI VAN NU SKIN IN

 

Image-1-nl

 

STAP 2: VOLTOOI DE KWALIFICATIE

 

OPTIE 1:

12 BUILDING BLOCKS KWALIFICATIE

VOLTOOI BINNEN 6 OPEENVOLGENDE MAANDEN 12 BUILDING BLOCKS, WAARVAN ER 4 OOK SHARING BLOCKS ZIJN

 

KWALIFICATIE: VOORBEELD

 

Image-2-nl

 

MAANDELIJKS MINIMUM: 2 BUILDING BLOCKS

 

Velocity-External to External Training Presentation-Global 5-14-2018

 

OPTIE 2

4 SHARING BLOCKS KWALIFICATIE

VOLTOOI TUSSEN IN 1 KALENDERMAAND 4 SHARING BLOCKS OM BRAND REPRESENTATIVE TE WORDEN.

 

 

 

 

STAP 3:

VOLTOOI DE KWALIFICATIE EN WORD EEN BRAND REPRESENTATIVE!

 

MAANDELIJKSE INSTANDHOUDING: 4 BUILDING BLOCKS

 

Velocity-External to External Training Presentation-Global 5-14-2018

Opgelet: na voltooiing van de Kwalificatie schuiven Qualifying Brand Representatives op naar de dichtstbijzijnde Brand Representatives. Zorg dat je je eerste Kwalificatiemaand afrondt in dezelfde maand of eerder dan de maand dat diegenen in je Groep zelf de Kwalificatie afronden om ze in je Team te houden.

 

Qualifying Brand Representatives die in een welbepaalde maand niet aan de kwalificatievoorwaarden voldoen of die de Kwalificatie niet in 6 maanden voltooien, moeten een nieuwe LOI indienen en herbeginnen aan de Kwalificatie.

 

 

Extra kwalificatievoorbeelden

 

FLEX BLOCKS

 

BELANGRIJKSTE PUNTEN

• Gebruikt ter vervanging van Building Blocks voor de maandelijkse instandhouding van Brand Representatives.

• Automatisch toegepast als je niet voldoet aan de instandhoudingsvereisten voor Brand Representatives, op voorwaarde dat je die maand minstens 1 Building Block voltooid hebt.

• Alleen beschikbaar en bruikbaar als volledige blocks.

• Bieden een Brand Representative niet de mogelijkheid om een Leading Bonus te verdienen in de maand dat er Flex Blocks gebruikt zijn.

• Toegekend wanneer je een Brand Representative wordt en nadien op jaarbasis.

• Genereren geen Verkoopvolume of CSV en hebben geen geldwaarde.

 

Het kan gebeuren dat wanneer de verkoop van je Groep niet voldoet aan de maandelijkse vereiste van 4 Building Blocks om de titel van Brand Representative te kunnen houden. Voor zulke situaties zijn er de Flex Blocks!

 

 

HOE WERKT HET?

Flex Blocks dienen om je te helpen, zodat je kunt voldoen aan je maandelijkse instandhoudingsvereisten voor Brand Representatives. Als je in een maand geen 4 Building Blocks voltooid hebt, worden maximaal 3 Flex Blocks van je voorraadje automatisch aangewend ter vervanging van je ontbrekende Building Blocks. Maar in de maand dat je Flex Blocks gebruikt, kun je geen Leading Bonus verdienen.

 

Je verdient wel een Building Bonus op voltooide blocks, maar je komt niet in aanmerking om een Building Bonus te verdienen op onvoltooide blocks in de maand dat je Flex Blocks gebruikt.

 

Nu we het toch over onvoltooide blocks hebben: het is belangrijk dat je weet dat er niet zoiets bestaat als gedeeltelijke of onvoltooide Flex Blocks. Een voltooide Flex Block wordt gebruikt om een onvoltooide Building Block van gelijk welke omvang te vervangen. Met andere woorden, als je in een maand maar 2 Building Blocks en een deel van je 3e Building Block voltooit, dan worden automatisch 2 volledige Flex Blocks gebruikt ter vervanging van de ontbrekende Building Blocks.

 

 

HOE KUN JE ZE KRIJGEN?

Je krijgt Flex Blocks toegekend zodra je een Brand Representative wordt, en daarna krijg je ze op jaarbasis. In je 1e volledige maand als nieuwe Brand Representative worden 3 Flex Blocks toegevoegd aan je V&G-account.

 

In je 2e maand krijg je nog eens 2 Flex Blocks, goed voor een totaal van 5 Flex Blocks. In je 3e maand als Brand Representative krijg je 1 extra Flex Block. Daarna krijg je ieder jaar 3 extra Flex Blocks op je verjaardag als Brand Representative! En het beste van al? Flex Blocks vervallen nooit en er geldt geen limiet op het aantal Flex Blocks dat je kunt verzamelen. Ze gaan echter wel verloren als je er niet in slaagt om je status van Brand Representative te behouden. Maar zelfs dan kun je je ongebruikte blocks nog terugkrijgen door te Herbeginnen.

 

Velocity Additional Details North America

 

MEER INFORMATIE

Als je onvoldoende Building Blocks en Flex Blocks hebt om de status van Brand Representative te behouden, zak je weer naar Brand Affiliate op de eerste dag van de volgende kalendermaand. Wanneer je terugzakt naar de status van Brand Affiliate, verlies je alle Brand Representatives in je Team. Je hebt gedurende een welbepaalde tijd de optie om te Herbeginnen. Lukt je dat, dan kun je de Brand Representatives van je oude Team terugkrijgen, samen met de Flex Blocks die je voorheen verzameld maar nog niet gebruikt hebt.

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER FLEX BLOCKS

 

V1: Als ik voor het einde van de maand de status van Brand Representative haal, waarom zie ik mijn Flex Blocks dan niet meteen?
A1: Omdat je ze dan nog niet nodig hebt. Flex Blocks verschijnen in je account pas in de maand nadat je de Kwalificatie afgerond hebt. En dat is ook de eerste maand dat je 4 Building Blocks moet voltooien voor je maandelijkse instandhouding.

 

V2: Flex Blocks vervallen dus echt niet?
A2: Nope! Toch niet zolang je een Brand Representative bent. En er geldt ook geen maximum op het aantal Flex Blocks dat je mag hamsteren.

 

V3: Wat zijn Flex Blocks waard?
A3: Flex Blocks genereren geen Verkoopvolume of CSV, hebben geen geldwaarde en kunnen niet ingewisseld worden voor cashgeld. Ze worden alleen gebruikt om de status van Brand Representative te kunnen behouden.

 

V4: Kan ik mijn Flex Blocks delen met of overdragen aan een vriend(in)?
A4: Neen. Flex Blocks worden geschonken om je blijvende succes te vieren, en alleen jij kunt ze gebruiken.

 

V5: Als mijn G1 Brand Representative Flex Blocks gebruikt, heeft dat dan gevolgen voor mijn titel als Brand Representative?
A5: Nee, hoor! Je titel wordt bepaald door het aantal G1 Brand Representatives en Leadership Teams, ongeacht of je G1 Brand Representatives Flex Blocks gebruiken.

 

V6: Wat gebeurt er als ik onvoldoende Flex Blocks heb om mijn status als Brand Representative te behouden?
A6: Als je niet genoeg Flex Blocks hebt, dan zak je terug naar de status van Brand Affiliate maar je mag je resterende Flex Blocks wel behouden. Raadpleeg ‘Aanvullende details - Herbeginnen’.