Ben je er nog?

DOORGAAN
Build - en

 

BOUW EEN GROEP VAN KLANTEN EN BRAND AFFILIATES OP EN JE KUNT WEKELIJKS BONUSSEN VERDIENEN OP DE VERKOPEN VAN JE HELE GROEP.

 

MEER INFO OVER BLOCKS

 

Er zijn twee soorten Blocks: Building Blocks en Sharing Blocks. Iedere Building Block vertegenwoordigt een Verkoopvolume van 500 punten afkomstig van jouw Groep. Sharing Blocks zijn Building Blocks, maar tellen alleen de verkopen mee van Detailhandelsklanten, Members, Brand Affiliates en Qualifying Brand Representatives die jij persoonlijk Registreert1.

 

Image-1-nl

 

Blocks worden iedere kalendermaand weer op nul gezet. Het was dus nog nooit zo eenvoudig om je maandelijkse verkoopactiviteiten te volgen!

 

Om de wekelijkse Building Bonus te verdienen, moet je je als Brand Representative kwalificeren door de volgende drie stappen te volgen:

 

KWALIFICATIE

 

Image-2-nl

 

Zodra je de Kwalificatie voltooid hebt, ben je vanaf het begin van de volgende wekelijkse periode een Brand Representative. Je kunt dan een wekelijkse Building Bonus verdienen, gaande van 5% tot liefst 40% op de commissionabele waarde van de Productverkopen van je Groep. Om vervolgens een Brand Representative te blijven, moet je iedere maand 4 nieuwe Building Blocks voltooien (of tot 3 Flex Blocks gebruiken, zoals we hieronder verduidelijken).

 

FLEX BLOCKS

 

Image-3-nl

 

ALS BRAND REPRESENTATIVE KRIJG JE EEN BUILDING BONUS

 

HOE WERKT HET?

 

Blocks worden gebruikt om je vooruitgang en uitbetaling te helpen bepalen. Blocks maken het in feite makkelijker en efficiënter voor jou en je Groep (jij en al je Detailhandelsklanten, Members, Brand Affiliates, en Qualifying Brand Representatives) om je zakelijke activiteiten goed te begrijpen en te organiseren.

 

BUILDING BONUS

Verdien een schaalbonus gaande van 5% op de commissionabele verkoopwaarde (CSV)1 van je eerste Building Block tot 40% op je 16e Building Block en verder. Je wordt betaald op de CSV van elke individuele Building Block. Iedere Building Block wordt uitbetaald tegen het percentage dat alleen aan die Building Block gekoppeld is, zoals weergegeven in de grafiek hieronder.

 

Image-4-nl

 

VERDIEN WEKELIJKS

 

Viermaal per maand betalen we jou een Building Bonus voor nieuwe voltooide Building Blocks. We berekenen het bedrag van deze bonus op basis van je verkopen op de 7e, 14e, 21e en laatste dag van iedere kalendermaand. Zo hoef je niet te wachten tot het einde van de maand om betaald te worden. Je bonus wordt doorgaans binnen 1 werkdag toegevoegd aan je V&G-account en vervolgens automatisch overgedragen aan je geregistreerde financiële instelling.

 

OVERZICHT VAN DE WEKELIJKSE BUILDING BONUSSEN

 

Image-5-nl

 

BONUSSEN WORDEN DOORGAANS OP DE 8e, 15e, 22e, EN DE 1e VAN DE VOLGENDE MAAND BEREKEND (UTC -7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frankrijk:  “Registreren” verwijst naar het persoonlijk inschrijven van Detailhandelsklanten, Members en Brand Affiliates bij Nu Skin, zoals toegestaan uit hoofde van je VDI-status..