Ben je er nog?

DOORGAAN

De knepen van het vak

DE KNEPEN VAN HET VAK

Je hebt de checklist doorlopen en weet nu iets meer over Velocity. Nu is het tijd om aan de slag te gaan en Nu Skin met de wereld te delen! En met deze handige tools kun je je businessdroom tot werkelijkheid maken.

 

tools 600x300

 

 


 

 

 

Op deze pagina

Ontdek de vele tools die je kunt gebruiken.

 

Nu Skin Products
NU SKIN-PRODUCTEN
Start-up Kits
START-UP KITS
My Store App
MY STORE APP
My Site
MY SITE
Recurring Orders
TERUGKERENDE BESTELLINGEN
My Workspace
MY WORKSPACE
Prospecting Tools
TOOLS VOOR HET PROSPECTEREN
PR Newsroom
PR NEWSROOM
Get in touch
HOU CONTACT

 

 

 


 

 

 

De producten van Nu Skin

Nu Skin heeft een breed productportfolio, met voor elk wat wils. Of je nu geïnteresseerd bent in onze hightech schoonheidsapparaten, onze lijnen van gerichte anti-ageing oplossingen, make-up en accessoires, of de wellness- en lifestyle-producten van onze Pharmanex-lijn, er zit ongetwijfeld iets voor je bij.

 

BEKIJK DE PRODUCTCATALOGUS
BEKIJK DE PRODUCTINFORMATIEPAGINA’S
nuskin_products

 

 


 

 

Start-up kits

Maak je geen zorgen als je niet zeker weet met welke producten je het beste kunt beginnen. We hebben een aantal kant-en-klare Business Start-Up Kits die perfect zijn als eerste introductie. Hiermee bespaar je 17% terwijl jij het aanbod van Nu Skin leert kennen. Plus, je ontvangt ook nog een voucher waarmee je 15% korting krijgt op je volgende bestelling!

ONTDEK HET NU
Start-up Kits

 


 

 

My Store App

Het delen van producten is nu gemakkelijker dan ooit. Met deze handige app kun je speciale aanbiedingen creëren van je favoriete producten en naar je klanten en prospects sturen. Je kunt er ook nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen als speciale touch. En dat alles in enkele seconden. Kom meer te weten over de My Store App of download hem hier.

app store
google-play
My Store App

 

 


 

 

My Site

Een mini-versie van Nu Skin, speciaal voor jou. Met My Site kun je je eigen gepersonaliseerde Nu-Skin-site creëren waar klanten je favoriete producten kunnen kopen. En de commissie hierop is volledig voor jou. Ontdek hoe je deze kunt maken en laat je van je creatieve kant zien!

 

MEER INFORMATIE OVER MY SITE
My Site

 

 


 

 

TERUGKERENDE BESTELLINGEN

Een terugkerende bestelling, ook wel een ADR of Automatic Delivery Reward-bestelling genoemd, is een gemakkelijke manier om je favoriete producten op een vaste datum en op tijd te ontvangen. Je kunt deze optie vergelijken met een abonnement. Jij selecteert de producten die je elke maand wilt ontvangen plus de leverdag, en wij verwerken de bestelling voor je. Je krijgt voor deze bestellingen ook nog eens productpunten die je kunt inwisselen voor je favoriete producten. Fantastisch toch?

MEER INFORMATIE OVER ADR-BESTELLINGEN
Recurring Orders

 

 


 

 

MY WORKSPACE

Het is belangrijk dat je je voortgang volgt terwijl je je business aan het opbouwen bent. Op dit platform zie je in een overzicht wie je klanten en downlines zijn en wat je omzet is. Ook vind je er informatie en hulpmiddelen over je favoriete producten, evenals acties en bonussen die je kunt gebruiken om Nu Skin met de wereld te delen.

IK WIL MEER WETEN
My Workspace

 

 


 

 

PROSPECTMATERIAAL

Je kunt toch niet ergens met lege handen aankomen! We zullen je voorzien van allerlei productmaterialen van Nu Skin zoals visitekaartjes, brochures en nog veel meer zodat je je het merk echt eigen kunt maken.

ONTDEK DE NU SKIN MARKETINGMATERIAAL
Prospecting Materials

 

 


 

 

PR newsroom

We zijn een internationale speler, dus gebeurt er bij Nu Skin altijd van alles. In onze PR newsroom blijf je op de hoogte van wat er allemaal speelt in Europa. Hier vind je persberichten over onze financiële resultaten, nieuwe producten, recente awards en nog veel meer! Meld je hiervoor aan en blijf zo op de hoogte.

BEZOEK DE NEWSROOM
PR Newsroom

 

 


 

 

HOU CONTACT

Heb je een vraag? Super! Je sponsor is een fontein van kennis over alles Nu Skin en altijd de beste persoon om te beginnen. Je vindt hun contactgegevens in je Workspace, dus vraag er maar op los! Heb je vragen over een product of je bestelling, dan helpt ons Brand Affiliate Support team je graag verder.

CONTACT OPNEMEN MET ONS SUPPORT TEAM
Get in touch

 

 

 


 

 

 

NOG ÉÉN STAP

Je kunt bijna aan de slag! Maar voordat je zover bent, moet je zorgen dat je op de hoogte bent van al onze regels en voorschriften.

 

IK WIL MEER WETEN