Ben je er nog?

DOORGAAN

Onze producten: Nu Skin en Pharmanex

 

Onze producten: Nu Skin en Pharmanex

 


Zijn jullie producten geschikt voor veganisten?

 

Bij Nu Skin zeggen of beweren we niet dat onze producten geschikt zijn voor veganisten. Bepaalde producten bevatten namelijk ingrediënten van dierlijke bijproducten. Zo bevat Sunright Lip Balm bijvoorbeeld bijenwas.

 

Onze Pharmanex-supplementen zijn niet specifiek samengesteld om geen dierlijke ingrediënten of dierlijke bijproducten te bevatten (tenzij anders vermeld). De procedure om te bevestigen of een product geschikt is voor vegetariërs omvat meer dan alleen maar het ingrediënt bekijken. Helaas zijn leveranciers van grondstoffen niet verplicht om de plantaardige versus dierlijke oorsprong van excipiënten (hulpstoffen) te traceren, tenzij Pharmanex/Nu Skin uitdrukkelijk vraagt om een veganistische/vegetarische versie van het ingrediënt. Momenteel is het moeilijk om met absolute zekerheid te bevestigen dat er geen ingrediënten van dierlijke oorsprong gebruikt zijn tijdens het productieproces van de grondstoffen voordat deze aangekocht zijn door Pharmanex/Nu Skin. Wel kunnen we bevestigen dat alle ingrediënten in Pharmanex-producten voldoen aan onze strenge kwaliteitsvoorschriften overeenkomstig het 6S-kwaliteitsproces en de wettelijke bepalingen.

 

Voor onze Pharmanex-producten zijn de capsules die we voor sommige supplementen (R², TR90, Tēgreen, ...) gebruiken, gemaakt van een mengeling van varken en rund en bijgevolg niet geschikt voor veganisten. De supplementen in tabletvorm, zoals LifePak+, BioGinko en OverDrive, hebben allemaal een dun laagje gelatine. Die gelatine is gemaakt van vis. Deze producten zijn om veiligheidsredenen voorzien van zo'n laagje, zodat ze vlotter ingeslikt kunnen worden. Zo'n laagje wordt ook gebruikt bij bepaalde geneesmiddelen en andere merken van supplementen.


Voeren jullie dierproeven uit?

 

Nu Skin is een voorstander van en ondersteunt de ethische en menselijke behandeling van dieren en de bescherming van de gezondheid en de veiligheid van mensen.

 

Producten van Nu Skin
Tenzij de wet en de regelgevende instanties dit voorschrijven, test Nu Skin zijn cosmeticaproducten niet op dieren en verlangen we dat ook niet van anderen. We beoordelen onze producten aan de hand van klinische tests op vrijwilligers om de doeltreffendheid en de veiligheid van onze producten te garanderen.

 

Producten van Pharmanex
Voor de voedingsproducten van het bedrijf volgt Nu Skin dezelfde filosofie. De kruiden- en voedingsproducten van Nu Skin worden inwendig geconsumeerd. Bijgevolg eisen sommige regelgevende instanties onderzoek op dieren om de doeltreffendheid van het product en de veiligheid voor mensen te staven. Wanneer studies op dieren uitgevoerd moeten worden, doen we ons uiterste best om dit op een ethische en menselijke manier te doen en volgen we de geldende behandelingsprotocollen die door de regering zijn goedgekeurd.


Mag ik jullie producten gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

 

Ook al zouden we u heel graag helpen, helaas kunnen wij niet adviseren of onze producten geschikt zijn voor gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Onze producten zijn immers niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

 

We denken niet dat ze nadelige effecten kunnen veroorzaken, aangezien veel vrouwen supplementen blijven innemen en crèmes blijven gebruiken tijdens de zwangerschap/borstvoeding. Toch raden we aan uw arts te raadplegen om helemaal zeker te zijn. Tijdens de zwangerschap wordt immers aanbevolen om een specifieke dosering van supplementen in te nemen. Wanneer u naar uw arts gaat, neem dan een kopie mee van de Product Informatie Pagina (PIP) voor het product dat u zou willen gebruiken. Zo weet de arts om welk product het precies gaat en wat de ingrediënten zijn. Aan de hand van die informatie zal de arts ook kunnen bepalen of het product geschikt is voor gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding, vooral wanneer u ook andere aandoeningen hebt of medicatie inneemt.


Welke producten mag mijn kind gebruiken?

 

Een fantastisch product dat u kunt gebruiken voor uw baby is Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash. Al onze andere producten zijn helaas geproduceerd voor en getest op meerderjarigen.


Welke Pharmanex-producten mag mijn kind gebruiken?

 

Met uitzondering van JVi, dat geschikt is voor alle leeftijden, zijn onze Pharmanex-producten uitsluitend geproduceerd voor personen die volledig ontwikkeld zijn. Daarom raden we aan om onze supplementen enkel te gebruiken vanaf de leeftijd van 18 jaar.


Kan ik verschillende Pharmanex-producten combineren?

 

Ja, maar dit hangt af van de formules die in uw land verkrijgbaar zijn. Neem contact op met uw plaatselijke dienst voor productondersteuning voor de aanbevolen doseringen en combinaties.


Ik heb een medische aandoening. Welke Pharmanex-producten mag ik innemen?

 

Helaas kunnen we niet adviseren of onze producten geschikt zijn in geval van welbepaalde medische aandoeningen, waaronder ziekten en huidaandoeningen, of zwangerschap. Aangezien Nu Skin geen medisch bedrijf is, hebben we onze producten niet op dergelijke personen getest. Al onze producten zijn getest op gezonde personen met een intacte, gezonde huid. We raden aan om uw arts een kopie van de Product Informatie Pagina’s of de ingrediëntenlijst voor te leggen. Op basis van die informatie zou uw arts moeten kunnen bepalen of het product veilig en geschikt is voor gebruik rekening houdend met uw specifieke medische aandoening of allergie of wanneer u bepaalde geneesmiddelen inneemt.


Waar kan ik een Scanner Operator vinden?

 

Klik hier als u graag een scan laat uitvoeren maar nog geen Scanner Operator kent.


Hoe kom ik in aanmerking voor een terugbetalingsgarantie voor Scannergecertificeerde producten?

 

Om in aanmerking te komen voor de terugbetalingsgarantie, moet u een scan laten uitvoeren, uw Scan Card koppelen aan een ADR en binnen 7 dagen een bestelling plaatsen. Binnen 90 tot 100 dagen na de eerste scan moet een vervolgscan uitgevoerd worden. Als de Scannerscore dezelfde of lager is, kunt u een verzoek tot terugbetaling indienen. U vindt het aanvraagformulier hier.


 

Help-onderwerpen

 


 

U vindt niet wat u zoekt?

 

Neem contact met ons op