Ben je er nog?

DOORGAAN

Batterij en opladen

 

Tips van Nu Skin om te garanderen dat uw apparaat goed werkt.

 

  • Laad uw apparaat op als u een oranje licht ziet in de buurt van de onderkant van uw handset.
  • Zorg dat uw ageLOC LumiSpa en het siliconen opzetstuk VOLLEDIG DROOG zijn voordat u deze terugzet in het oplaadstation.
  • Bewaar uw oplaadstation en kabel op een droge plek. Laad uw apparaat op een droge plek op.
  • Zorg dat uw handen droog zijn voordat u het oplaadstation en de kabel aanraakt.
  • Laad uw LumiSpa gedurende 12 uur op. Het apparaat werkt zeven tot tien dagen met een volledig opgeladen batterij.
  • Als u het apparaat van het oplaadstation haalt, doe dat dan door hem direct recht omhoog te tillen zodat u de standaard niet kunt beschadigen.


1. Mijn oplaadstation is niet gemonteerd. Hoe kan ik het in elkaar zetten?

 

De LumiSpa wordt geleverd met een oplaadstation (dat ook als houder kan dienen), een voedingskabel en een stekker. Om de onderdelen te monteren, steekt u de uiteinden van de stekker in de adapter van de stroomkabel. Druk ze zachtjes en gelijkmatig samen terwijl je met de klok mee draait om ze vast te klikken. Verbind de stroomkabel vervolgens met het oplaadstation en steek de stekker in het stopcontact.

 

Er zijn twee type opladers: type F en type R. A Type F apparaat kan alleen worden gebruikt met een type F oplader en andersom.

 


2. Mijn apparaat laadt op maar de handset knippert niet meer.

 

Wanneer u het apparaat in het oplaadstation plaatst, zullen de lampjes op de handset van de ageLOC® LumiSpa™ ongeveer 30 seconden oplichten en blijft de aan-uitknop branden. Vervolgens blijft de aan-uitknop langzaam knipperen om aan te geven dat het apparaat aan het opladen is. Hij blijft branden als het apparaat volledig opgeladen is. Zie pagina 7 van de gebruikershandleiding voor meer informatie.


3. De contactpunten van mijn apparaat/oplaadstation verkleuren of roesten.

 

De contactpunten van het apparaat en/of oplaadstation kunnen roesten als ze nat worden, ook al zijn ze bekleed om dit te voorkomen. Spoel het toestel en laat het volledig droog worden voordat u het in de houder plaatst. Bekijk pagina 10 van de gebruikershandleiding voor meer informatie.

 

Spoel het toestel en laat het volledig droog worden voordat u het in de houder plaatst. Bij toenemende verroesting is het mogelijk dat het apparaat niet meer opgeladen kan worden. De toename kan verwijderd worden met een nylon borstel, maar dit kan krassen op het apparaat achterlaten. Dit dient te worden gerapporteerd als defect.


4. Mijn oplaadstation is nat geworden. Wat moet ik doen?

 

Het oplaadstation is waterbestendig. Als de houder nat wordt, schud er dan mee om er zoveel mogelijk water uit te krijgen. Laat 24 uur drogen voordat u het apparaat weer gebruikt. Het zou kunnen dat de houder dan weer werkt.

 


5. Mijn toestel laadt niet op of blijft niet lang opgeladen.

 

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Begin met het beantwoorden van deze vragen:

 

a. Hoe oud is het toestel?

b. Werd het lange tijd bewaard met een bijna lege batterij? (Zie pagina 7 van de Gebruikershandleiding)

c. Is het apparaat gevallen of verkeerd gebruikt? Dit wordt helaas niet gedekt door de garantie.

 

Als u geen oplossing vindt in de gebruikershandleiding, neem dan contact op met de klantenservice met de bovenstaande informatie in gedachten.


Andere Help-onderwerpen


 

Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent?

 

 

Aanvraagformulier vervanging apparaat

 

Als u het antwoord op uw vraag hierboven niet hebt gevonden, alle tips voor probleemoplossing hebt gelezen en zelfs de  "reset"  hebt geprobeerd, zoals aanbevolen in de video, dien dan een  Aanvraag voor vervanging in. Zorg dat u het bestelnummer en het beschadigde apparaat bij de hand hebt zodat u het serienummer en de batchcode kunt controleren.

 

Klik hier om het formulier in te vullen.

 

Contact Klantenservice