Ben je er nog?

DOORGAAN

Bestellen en kopen

 

Bestellen en kopen

 


Waarom werkt mijn creditcard niet?

 

Als uw creditcard niet werkt:

 

  • Controleer of u de bestedingslimiet nog niet bereikt hebt.
  • Neem contact op met uw bank om zeker te zijn dat er geen automatische internationale blokkering of internetblokkering van toepassing is op uw creditcard.
  • Is het mogelijk dat u het nummer van uw creditcard verkeerd ingevoerd hebt? Controleer de cijfers en ga na of u de gegevens correct ingevoerd hebt.
  • Als u wachtwoordproblemen ondervindt met de diensten Verified by VISA of MasterCard SecureCode, dient u contact op te nemen met de uitgever van uw creditcard. Nu Skin heeft zelf geen toegang tot de beveiligde informatie die u ingesteld hebt met een van beide ondernemingen.
  • Als u uw bestelling nog altijd niet kunt afhandelen, neem dan contact op met uw plaatselijke klantendienst met vermelding van uw ID-nummer.

 


Wat zijn de betaalmogelijkheden?

 

Voor uw gemak aanvaardt Nu Skin: VISA; MasterCard; SEPA-domiciliëring voor ADR’s; uitsluitend bankoverschrijving voor afzonderlijke bestellingen.

 


Hoe annuleer ik mijn bestelling?

 

Als u uw bestelling wil annuleren, kan dit enkel door telefonisch contact op te nemen met uw plaatselijke klantendienst binnen 10 minuten na plaatsing van de bestelling. Het is niet aanbevolen om zo'n verzoek via e-mail te sturen.

 


Hoe kan ik mijn bestelgeschiedenis raadplegen?

 

Meld u aan op uw account, klik op uw naam en vervolgens op Bestelgeschiedenis.


Hoe kan ik een factuur ontvangen?

 

  • Om het milieu te beschermen, verstuurt Nu Skin EMEA geen papieren factuur meer samen met de bestelling. Uw factuur wordt in pdf-formaat naar u gemaild samen met de bestelbevestiging.
  • Als u graag een papieren factuur ontvangt bij uw bestelling, neem dan contact op met uw plaatselijke klantendienst.
  • Als u een kopie van een oude factuur nodig hebt, neem dan contact op met uw plaatselijke klantendienst, met vermelding van het bestelnummer waarvoor u een factuur wenst.

Hoe plaats ik een bestelling in een ander land?

 

Alleen Brand Affiliates kunnen bestellingen plaatsen buiten hun eigen land.


Hoe kan ik producten toevoegen aan mijn bestelling?

 

Als u graag een product toevoegt aan uw bestelling, kan dit enkel door telefonisch contact op te nemen met uw plaatselijke klantendienst binnen 10 minuten na plaatsing van de bestelling. Het is niet aanbevolen om zo'n verzoek via e-mail te sturen.


Wat betekent SV?

 

SV (Personal Sales Volume) of persoonlijk verkoopvolume is het maandelijkse aantal punten dat u krijgt voor de producten en diensten die u bij Nu Skin koopt.


 

Help-onderwerpen

 


 

U vindt niet wat u zoekt?

 

Neem contact met ons op