Ben je er nog?

DOORGAAN

Nourish the Children

Nourish the Children – een uniek concept

Onze unieke oplossing

 

Nourish the Children is een initiatief dat zakelijke beginselen toepast om het hongerprobleem bij kinderen op een duurzame manier aan te pakken. Aan de basis van het programma ligt uiterst voedzaam eten dat door voedingswetenschappers van Nu Skin ontwikkeld werd: VitaMeal. De verkoopleiders, klanten en medewerkers van het bedrijf kunnen VitaMeal kopen en het voedsel doneren aan een externe non-profitorganisatie die gespecialiseerd is in het verdelen van voedselhulp onder mensen die lijden aan ondervoeding en hongersnood. Sinds 2002 hebben Nu Skin en haar verkoopleiders, klanten en medewerkers zo'n 700 miljoen maaltijden geschonken aan ondervoede kinderen wereldwijd. Net als bij andere producten van Nu Skin, krijgen de distributeurs een commissie uitbetaald en haalt Nu Skin een winstmarge uit iedere verkoop van VitaMeal. Die winstmarge is lager dan de winstmarge op nagenoeg alle andere producten van Nu Skin.

 

Waarom Nourish the Children®?

 

Met Nourish the Children® weet je waar je geld naartoe gaat: voedzame VitaMeal. Je weet dat je geschonken VitaMeal gebruikt zal worden om behoeftige kinderen te eten te geven. Je weet dat je donaties bijgepast worden en programma’s voor opleidingen en ziektepreventie zullen bevorderen. En je weet dat je een verschil maakt, want iedere dag krijgen zo’n 120.000 kinderen over de hele wereld te eten.

 

Koop en schenk iedere maand VitaMeal en moedig vrienden aan om hetzelfde te doen.

 

 

nourish the children

Nieuwe mijlpaal: 700 miljoen

 

In november 2020 bereikte Nu Skin de mijlpaal van 700 miljoen maaltijden die sinds de oprichting van Nourish the Children in 2002 via dit initiatief zijn gekocht en gedoneerd. De maatschappelijke organisaties waarbij Nu Skin betrokken is hebben meer dan 50 landen van VitaMeals voorzien, waarmee dagelijks 120.000 kinderen worden gevoed.

 

“Nourish the Children wil ondervoede kinderen hoop en een beter leven te geven. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit programma hun leven zal veranderen! De energie die wij in dit programma hebben gestoken komt misschien overeen met 5% van onze tijd, maar staat 95% voor wie wij zijn. Namens Nu Skin en de kinderen wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie inzet en donaties!" Blake Roney, oprichter van Nu Skin


Nu Skin is een commerciële distributeur van voedings- en huidverzorgingsproducten en is genoteerd aan de New York Stock Exchange (NUS). Nourish the Children is een initiatief van Nu Skin en staat in sommige staten geregistreerd als een commerciële co-venture. Het initiatief stelt Nu Skins brand affiliates en klanten in staat om VitaMeal te kopen van Nu Skin en dit te doneren aan charitatieve instellingen om het wereldwijde probleem van ondervoeding bij kinderen aan te pakken. In de prijs van een VitaMeal zijn de kosten voor productie, algemene overhead, distributie en verkoop opgenomen. Net als bij andere producten van Nu Skin, krijgen de brand affiliates hiervoor een commissie uitbetaald en berekent Nu Skin een winstmarge door op elke VitaMeal.