Ben je er nog?

DOORGAAN

 

Duurzaamheid

We focussen ons nu op duurzame praktijken die zorgen voor een toekomst vol hulpbronnen.

 

 

 

Deze video is bedoeld om de wereldwijde inspanningen van de Nu Skin-groep op het gebied van duurzaamheid te laten zien, zonder specifieke aandacht of voorbehoud voor de regio Europa en Afrika. Het is mogelijk dat bepaalde producten die in deze video worden getoond, momenteel niet in Europa en Afrika verkrijgbaar zijn of in een andere verpakking op de markt worden gebracht. Neem contact op met je lokale markt als je vragen hebt over de beschikbaarheid van producten.

 

Zorg voor onze planeet

 

Duurzaamheid mag dan wel hét buzzwoord van dit moment zijn, voor Nu Skin betekent het zoveel meer. We zetten ons in om onze wereldwijde gemeenschappen schoon, veilig en beschermd te houden voor de toekomstige generaties, met concrete toezeggingen met betrekking tot onze mensen, planeet en producten.

Er zijn al impactvolle en meetbare veranderingen aangebracht in onze 20 populairste producten en we hebben ons voorgenomen dat onze gehele portefeuille in 2030 een duurzamer karakter moeten hebben.

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-trees

51.000 bomen geplant

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-mangroves

860 hectare mangroven, riffen, bossen en eilanden beschermd

 

nu-skin-force-for-good-sustainability-icon-plastic

21 ton minder plastic per jaar gebruikt door het verwijderen van het plastic bakje van de ageLOC Galvanic Spa Facial Gels*

 

*Gebaseerd op de internationale omzet in 2020

 

Onze inzet voor duurzaamheidOpstellen van een scoresysteem om de impact van onze producten op het milieu te beoordelen


BEREIKT

 

De milieu-impactscore van onze top 20-producten beoordelen, volgen en verbeteren


BEREIKT

 

De milieu-impactscore van al onze producten beoordelen, een score geven en verbeteren. Gebruik van 100% duurzame palmolie in de keten, gecertificeerd door Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO)


OP SCHEMA


Ervoor zorgen dat alle productverpakkingen gerecycleerd, recycleerbaar, herbruikbaar, gereduceerd of hernieuwbaar zijn


OP SCHEMA


Zie onze duurzaamheidsbelofte

 

 

 

 

 

“We willen ook een wereldwijd netwerk opbouwen van afvalvrije faciliteiten.”

 

Ritch Wood

Nu Skin CEO

 


 

 

Onze duurzaamheidspijlers

 

Mensen


Bij Nu Skin geloven we in overtuigingskracht. Het ondersteunen of inspireren van duurzame verandering door wereldwijde samenwerkingen met mensen vormt een cruciaal onderdeel van de vele projecten van de Nu Skin Force for Good Foundation.

Of het nu gaat om het onderwijzen van duurzame landbouwmethoden via de School of Agriculture for Family Independence (SAFI), het stimuleren van economische groei en het belang van recyclage of het helpen van eilandbewoners om hun cultuur en leefmilieu te behouden voor de komende generaties, positieve verandering begint altijd met Mensen.

 

 

Planeet


Om de impact op onze planeet te beperken, hebben we eerst intern gekeken. We zetten ons in om naar een wereldwijd netwerk van afvalvrije faciliteiten toe te werken. Wat betekent dat? Dat betekent dat we ernaar streven dat 90% minder afval op de stortplaats terechtkomt, wat uiteindelijk tot een schonere en gezondere planeet leidt.

Dat werk is hier in Europa en Afrika al begonnen, met ons magazijn in Venlo dat van groene energie uit hernieuwbare bronnen wordt voorzien, LED verlichting met een laag verbruik en het gebruik van gerecycleerd materiaal in een deel van onze productverpakkingen. Het is zelfs een trotse gastheer van een bijenkorf met honingbijen!

 

 

Product


Onze prioriteit is altijd het creëren van innovatieve en hoogwaardige producten geweest. We werken er voortdurend aan om onze producten beter dan ooit te maken, maar we willen ook hun impact op de planeet verminderen. Het is een verantwoordelijkheid die we serieus nemen. Daarom gebruiken we duurzame bestanddelen zoals gerecycled plastic (PCR), minder verpakkingsmaterialen – zoals tubes zonder kop en hals – en zijn we van plan nog veel meer te doen!

We zijn al begonnen met het beoordelen, het toekennen van scores en het verbeteren van de milieu-impactscore van een aantal van onze meest populaire producten en willen dat tegen 2023 voor de hele portefeuille hebben gedaan. Ons streven is om tegen 2030 voor elk product een verbeterde duurzame verpakking te hebben. Dat is geen gemakkelijke opgave voor zo'n grote portefeuille, maar we komen er wel.
Je kunt een indruk krijgen van de vooruitgang die we boeken met ons nieuwe Nutricentials-collectie.

 

Ontdek Nutricentials

 

 

 

Drie bomen voor duurzaamheid


 

 

Als je op een van onze productpagina's het Nu Skin-logo met drie bomen ziet, weet je dat we dat product beoordeeld en verbeterd hebben om onze impact op het milieu te beperken. Naarmate we naar onze duurzaamheidsbelofte toewerken, zal dit logo op steeds meer Nu Skin-productpagina’s in de webshop verschijnen.
Maar het is niet het enige logo dat je zult vinden. We zijn bezig met de FSC-certificering van onze dozen en je zult ook het logo met de groene punt, twee ineengestrengelde pijlen, op al onze producten kunnen zien.

 


Ontdek de Verklarende woordenlijst

 

 

Shop onze duurzame kampioenen*

 

 

 

Hoe kan ik deelnemen?

 

nu-skin-force-for-good-participation-epoch-image

1. Koop de Epoch-collectie*

Telkens als je een Epoch-product koopt, doneert Nu Skin US$0,25 aan de Nu Skin Force for Good Foundation, die een belangrijke bijdrage aan Seacology levert. Deze organisatie creëert win-win samenwerkingen met natuurbeschermingsorganisaties die eilandgemeenschappen helpen bij het bouwen van hun infrastructuur en het beschermen van de marine leefgebieden voor toekomstige generaties. Samen beschermen ze de unieke leefgebieden en culturen van eilanden wereldwijd.

 

Koop Epoch
nu-skin-force-for-good-participation-empty-products-image

2. Let op lege producten

Wij willen allemaal ons steentje bijdragen als het gaat om recycling en het weggooien van lege producten en zelfs de kleinste veranderingen kunnen een groot verschil uitmaken. In sommige landen moeten er misschien extra stappen worden uitgevoerd zoals het reinigen van de verpakkingen vóór het recycleren, het verwijderen van doppen, deksels en pompen of het verwijderen van plastic etiketten vóór het recycleren van papieren of kartonnen verpakkingen. Door ervoor te zorgen dat we op de juiste manier recycleren, kunnen we helpen om afval nog verder te beperken. Als je niet zeker weet hoe je van een product af kunt komen, aarzel dan niet om dit na te vragen bij je gemeente. Ze zullen blij zijn dat je het vraagt!

Je kunt hier op de hoogte blijven over de laatste veranderingen die we doorvoeren om duurzamer te worden.

 

Meer informatie

 

* Epoch-collectie met nieuwe look is binnenkort in Europa en Afrika beschikbaar. De beschikbaarheid van sommige producten kan per land variëren. Om de beschikbaarheid van producten te controleren, raadpleeg de lokale versie van nuskin.com.

 

Nu Skin sluit zich aan bij het EcoBeautyScore Consortium

 Nu Skin is een officieel lid van het EcoBeautyScore Consortium, een wereldwijd erkende groep die een industriebreed beoordelings- en scoresysteem ontwikkelt voor de milieu-effecten van cosmeticaproducten.

Het doel van het EcoBeautyScore Consortium valt samen met het doel van Nu Skin om de klant voorop te stellen en erkent de noodzaak om een eenvoudige, industriebrede standaard te ontwikkelen. In 2019 ontwikkelden we ons eigen interne scoresysteem om klanten te helpen duurzamere keuzes te maken. Nu Skin wil de ervaringen met dit systeem delen om zo actief deel te nemen aan de ontwikkeling van een wereldwijd erkende standaard.

 

Onze onderscheidingen voor duurzaamheid