Ben je er nog?

DOORGAAN

 

Initiatieven voor lokale gemeenschappen

Wij realiseren een sterke wereldwijde community door lokale gemeenschappen te empoweren.

 

 

nu-skin-community-outreach-europe-to-world-image

Het begint thuis: Vanuit Europa naar de wereld

 

Een Force for Good zijn is altijd een essentieel onderdeel van ons bedrijf geweest. Voor ons begint dat thuis via onze talloze initiatieven voor de lokale gemeenschappen in Europa en Afrika. Sinds 2020 zijn wij de trotse partner van de European Leukodystrophies Association (ELA). Dit is een non-profitorganisatie die gezinnen begeleidt en ondersteunt die getroffen zijn door deze complexe ziektes, het onderzoek hiernaar stimuleert via hun werk met de ELA Foundation en meer bekendheid wil geven aan deze ziekte in Europa en daarbuiten.

 

Samenwerken met ELA

 

Wij dragen ons steentje bij voor ELA


De European Leukodystrophies Association ondersteunt een geweldig doel. Zij bieden de hulp die nodig is in welke vorm dan ook voor kinderen en families die lijden onder deze zeldzame en momenteel ongeneeslijke ziektes. Een van de hoofddoelen is om dit te veranderen door klinische experimenten te bekostigen over de hele wereld - iets waar wij graag ons steentje aan bijdragen.
Elk jaar stuurt ELA onderzoeksvoorstellen naar de internationale gemeenschap en promoot studies die zich richten op dit specifieke aspect. Tot op heden heeft dit fonds al meer dan 500 projecten gerealiseerd en 43,5 miljoen euro aan contributies uitbetaald*.


* Bron: https://ela-asso.com/en/leukodystrophies/how-to-fight-leukodystrophies/medical-research/projects-funded-by-ela/

 

 

Wat zijn leukodystrofieën?


Leukodystrofieën zijn een groep zeldzame genetische ziekten die het centrale zenuwstelsel aantasten in zowel kinderen als volwassenen. De symptomen kunnen per ziekte verschillen, maar velen zullen motorische problemen ondervinden. Deze ziekten komen voor bij 20 tot 40 pasgeborenen per week in Europa. Helaas betekent een diagnose van leukodystrofie bij jonge kinderen vaak een levensverwachting van slechts twee jaar2.Bron: 2https://brainfoundation.org.au/disorders/alzheimers-disease-2

 

Hoe kun jij helpen?

 

nu-skin-community-outreach-participation-ela-image

1. Doneren via Alvarum

Alvarum is een crowdfundingplatform dat iedereen kan gebruiken om geld in te zamelen voor nobele doelen. Of je nu een doel voor jezelf wilt stellen, bijvoorbeeld een marathon hardlopen, of simpelweg een monetaire donatie wilt doen: een profiel instellen is eenvoudig en je kunt daarna, al dan niet anoniem, doneren.

We hebben al een Nu Skin-pagina aangemaakt waar medewerkers en Brand Affiliates direct aan ELA kunnen doneren. In sommige landen zijn donaties fiscaal aftrekbaar. De site verstrekt automatisch een schriftelijk bewijs dat je hiervoor kunt overleggen.

 

Doneren

 

 

nu-skin-community-outreach-participation-v-shake-image

2. TR90 V-Shakes*

Ontdek TR90 V-Shakes: de veganvriendelijke eiwitshake van Pharmanex. Deze heerlijke shakes hebben een hoog plantaardig eiwitgehalte en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen, waardoor ze ideaal zijn voor alle niveaus, van beginners tot pro's.

Als je besluit voor TR90 V-Shakes te gaan steun je niet alleen je fitnessdoelen. Je helpt zo ook anderen die steun hard nodig hebben. Bij elke aankoop van een pak TR90 V-Shakes, gaat € 1 rechtstreeks naar ELA.

 

Nu winkelen

 

* De beschikbaarheid van sommige producten kan per land variëren. Om de beschikbaarheid van het product te controleren, ga je naar de lokale versie van nuskin.com.


 

Ontdek onze andere lokale initiatieven

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-ffg-day-image

Force For Good Day

Elk jaar gebruiken alle medewerkers van Nu Skin een werkdag om vrijwilligerswerk te doen voor een goed doel en/of om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit is een van de unieke, tastbare acties die Nu Skin zo bijzonder maakt, wij dragen uit waar we voor staan. Wij doen wat we zeggen en we willen de wereld beetje bij beetje een betere plek maken.

 

nu-skin-community-outreach-initiatives-global-outreach-image

Wereldwijde outreach

Benieuwd wat er in andere delen van de wereld gaande is? Neem een kijkje in het Review report en bekijk alle details van ons activiteiten in een bepaald jaar.

 

Ontdek onze wereldwijde initiatieven

 


 

 

 

We hebben een geweldige mijlpaal bereikt