Ben je er nog?

DOORGAAN
mission-banner-image

 

 

Onze missie en waarden

Onze missie en waarden staan niet alleen centraal in wie we zijn, maar ook in en wat we doen. Ze onderstrepen onze inzet voor een betere wereld, nu en voor de toekomst.

 

 

 

Onze missieHet is onze missie om overal ter wereld een positieve kracht te zijn door mensen de kans te geven hun levens te verbeteren door middel van een lonende businessopportuniteit, innovatieve producten en een verrijkende, aanmoedigende bedrijfscultuur.


Bekijk onze opportuniteit

 

 

 

 

Onze visie

 

 

 

 

We streven ernaar om 's werelds toonaangevende platform te worden voor businessopportuniteiten.

 

 

 

 

 

Onze waarden

 

ETHISCH

We zetten ons in om de hoogste normen op het gebied van ethisch zakelijk gedrag te handhaven in de branche en handelen strikt volgens de ethische code van de Associatie van Directe Verkoop.

 

Als gerespecteerd lid van de Associatie van Directe Verkoop (Direct Selling Association - DSA) wereldwijd, zetten ons in om de hoogste normen op het gebied van ethisch zakelijk gedrag te handhaven in de branche en handelen strikt volgens de ethische code van de DSA. We streven naar strikte naleving van de wet- en regelgeving in markten waar we actief zijn en hebben beleidsregels, trainingen en nalevingscontroles geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat ons verkoopteam hieraan ook voldoet.

Raadpleeg ook de ‘Compliance Corner‘.

INNOVATIEF

Wetenschap, technologie en sourcing zijn essentiële onderdelen van het DNA van Nu Skin en liggen ten grondslag aan ons voortdurende streven naar verbetering door middel van innovatie.

 

Van onze revolutionaire ageLOC wetenschap tot bekroonde apparaten, innovatie staat bij ons in alles centraal. We willen levens verbeteren met onze producten, dus stilstaan is geen optie. Elk onderdeel van ons portfolio combineert daarom de nieuwste wetenschap en technologie met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Zo kunnen we de prestaties van onze producten die de beauty- en wellness-industrie veroveren optimaliseren, evenals de wetenschappelijke integriteit en de aantrekkingskracht voor de consument.

Ontdek de wetenschap

OPTIMISTISCH

Het verbeteren van levens is geen gemakkelijke doelstelling. Maar wij geloven dat we het kunnen, hetzij door de kracht van onze producten, hetzij door onze lonende businessopportuniteit.

 

Alles wat we doen is gebaseerd op de overtuiging dat we echt een verschil kunnen maken in het leven van anderen. En met alleen al meer dan 10.000 actieve Brand Affiliates in de EMEA-regio, zien we elke dag dat het kan. Of ze hun favoriete producten nu enkel willen delen of hun business juist verder uitbreiden, met onze concurrerende, flexibele en belonende directe verkoopopportuniteit ligt dit zeker binnen bereik.

Ontdek onze opportuniteit

REALISTISCH

We beseffen dat niets zomaar komt aanwaaien en dat doelstellingen niet van de ene op de andere dag worden bereikt.

 

We beweren noot dat onze businessopportuniteit een garantie tot succes is. Zoals alle dingen zul je hiervoor hard moeten werken en er voor de volle 100% achter moeten staan. Maar een succesvolle uitkomst kan ook afhangen van de individuele kwaliteiten, die uniek zijn voor ieder van ons. Juist daarom hebben we het inkomstenoverzicht van ons verkoopteam voor iedereen toegankelijk gemaakt. Desalniettemin staan we volledig achter de zakelijke kansen die we bieden en zullen we er alles aan doen om onze Brand Affiliates te helpen hun doelen te bereiken, wat deze ook maar mogen zijn.

DUURZAAM

Ons geloof in het belang van mensen, de planeet en producten heeft ertoe geleid dat we vandaag duurzame praktijken omarmen, zodat we in de toekomst kunnen blijven putten uit hulpbronnen.

 

Nu Skin heeft zich voorgenomen om duurzamer te worden, en deze belofte nemen we serieus. Van het sourcen van ingredienten tot het ondersteunen van de inheemse culturen die ons Epoch-merk inspireren of het overstappen op milieuvriendelijkere verpakkingen, we ondernemen de nodige stappen om dit te bereiken. We beseffen dat we nog een lange weg te gaan hebben, maar we zijn vastberaden om de eindstreep te halen.

Zie onze belofte

BETROKKEN

“Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt.”

 

Teruggeven is een integraal onderdeel van wie we zijn. Dat is altijd al zo geweest en zal altijd zo blijven. Het is onze missie om overal ter wereld een positieve kracht te zijn en levens te verbeteren, in alles wat we doen. We streven ernaar om anderen te empoweren en een positieve boost te geven, hetzij met onze producten, onze businessopportuniteit of onze bijdragen aan mensen die steun hard nodig hebben via het Nu Skin Force for Good Foundation of het Nourish the Children-initiatief. Niets is meer belonend dan dat.

 

 

Kom meer te weten over Force for Good