Velocity

Velocity Brochure

 

Selamat datang ke Velocity oleh Nu Skin® — program bayaran prestasi yang menawarkan pilihan fleksibel yang sesuai dengan gaya hidup anda, memberikan pendapatan cepat yang akan membuatkan anda dan kumpulan anda bermotivasi, serta memberdayakan anda untuk membangun masa depan anda dengan cara anda.

 

Ingin mendapatkan wang tambahan yang berkongsi produk-produk kegemaran anda dengan rakan-rakan? Mungkin anda bermimpi untuk menjadi bos diri sendiri? Tidak kira matlamat anda, perjalanan Nu Skin anda akan istimewa. Dengan Velocity, anda memilih laluan anda—dan kadar anda.

 

FLEKSIBLE

Dengan keupayaan fleksibel untuk Beruncit (Retail), Berkongsi (Share), Membangun (Build), dan Memimpin (Lead), Velocity membantu anda menjalani kehidupan dengan syarat anda-di mana anda boleh menetapkan waktu kerja sendiri dan bekerja ke arah aspirasi tertentu anda.

 

CEPAT

Velocity akan membayar anda dengan segera apabila anda menjual produk. Anda boleh mendapatkan bonus harian, mingguan, dan bulanan supaya kedua-dua anda dan mereka yang anda bawa ke perniagaan Nu Skin mendapat ganjaran yang cepat.

 

MEMUASKAN

Velocity memberi penghargaan kepada anda atas kerja keras anda dengan bonus yang murah hati, pembayaran yang tepat pada masanya, pengiktirafan yang luar biasa, dan ganjaran lain yang menarik. Terdapat lebih daripada satu cara untuk berjaya—inilah kehidupan anda, perniagaan anda, perjalanan anda.

 

Dan bahagian yang terbaik? Mulai dengan mudah dan percuma.

 

Velocity Share
Velocity Build
Velocity Lead
Velocity Brand Representative Qualification
Velocity Glossary
Velocity Marketing Materials