A Life A Day

Pelanggan baru? Daftar hari ini!
a_life_a_day

Di Asia Tenggara, terdapat lebih daripada 50,000 kes kanak-kanak yang menghidapi penyakit jantung kongenital setiap tahun tetapi kurang daripada 5,000 kanak-kanak yang menerima pembedahan jantung. "A Life A Day" adalah inisiatif di bawah Southeast Asia Children Heart Fund di mana pengedar-pengedar Nu Skin akan menyumbang 1% daripada komisen bulanan mereka ke program "A Life A Day". Sumbangan mereka adalah untuk menyelamatkan kanak-kanak yang menghidapi penyakit jantung kongenital.

 

Sehingga 31 Disember 2017, kami telah menyelamatkan hampir 10,000 kanak-kanak. Pada tahun 2016, 1218 kanak-kanak telah menjalani pembedahan dan prosedur jantung pembetulan, ia telah menyelamatkan lebih daripada 3 nyawa sehari. Harapan kami adalah untuk menyelamatkan 4 kanak-kanak setiap hari.

 

Dengan sokongan berterusan anda, kami akan dapat menyelamatkan lebih ramai kanak-kanak di rantau ini dan memberikan mereka masa depan yang lebih baik. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: www.seachildrenheartfund.org

 

Membawa perubahan yang kekal kepada mereka; sila klik di sini dan bermula mengubah.


The following distributors have contributed 1% of their monthly commission towards the "A Life A Day" initiative under the Southeast Asia Children's Heart Fund. The contributions will go towards saving children with congenital heart disease.

 

1% Commission Contribution

Sertai Nu Skin SERTAI NU SKIN SEBAGAI BRAND AFFILIATE