ageLOC GalvanicSpa-hero

Manfaat Seperti Spa Di Rumah

Arus galvanik ditemui oleh pakar perubatan dan ahli fizik Itali yang bernama Luigi Galvani pada abad ke-18. Dalam kerja awalnya, dia mendapati bahawa badan itu menjalankan arus elektrik. Pusat Spa dan salon profesional sejak menggunakan arus galvanik lembut dalam rawatan khas untuk menyegarkan dan memberi tenaga kepada kulit selama beberapa dekad. Tindakan pemijatan lembut untuk rawatan galvanik membantu fokuskan tenaga selular dan meningkatkan peredaran untuk memperbaiki kejelasan kulit dan warna kulit.

Ketahui arus galvanik dari Dr Joseph Chang, Executive Vice President of Product Development & Chief Scientific Officer.


ageLOC® Galvanic Spa® Beauty Device

Teknologi Galvanik

ageLOC® Galvanic Spa® memanfaatkan arus galvanik dalam peranti kecil untuk meremajakan kulit mengikut keperluan anda dan nikmati pengalaman spa yang mudah hanya di rumah.

Ia memanfaatkan teknologi arus galvanik untuk meningkatkan penyampaian bahan utama untuk kesan yang lebih cepat dan lebih ketara.


Pengguna hari ini sangat arif. Mereka mahu produk yang menawarkan nilai yang lebih baik untuk wang dan produk yang menawarkan pengalaman pengguna yang hebat. Dengan peningkatan baru ke ageLOC® Galvanic Spa®, iaitu paparan intuitif dan konduktor yang boleh ditukar ganti, kami kini dapat menawarkan lebih banyak faedah melalui alat pintar moden, mudah digunakan, tunggal untuk penyelesaian kecantikan kepala ke kaki yang lengkap.

Dr Helen Knaggs

Vice President, Global Research & Development


Satu Peranti, Pelbagai Kegunaan

Peranti Galvanic Spa yang dilancarkan pada tahun 2001 telah menjadi produk yang mesti ada.
Secara global, lebih daripada 6 juta* unit telah dijual sejak pelancarannya. Dalam pengubahsuaian terkini, peranti ageLOC® Galvanic Spa® mendapat antara muka pengguna yang intuitif yang menjadikan peranti kecantikan mewah peribadi ini lebih kuat.

 

ageLOC® Galvanic Spa® menawarkan pelbagai kegunaan dengan hanya satu peranti sahaja.

ageLOC Galvanic Spa Conductor Heads infographic

Gunakannya dengan produk serasi peranti dan arus galvanik akan mengaktifkan bahan yang dikenakan untuk memberikan pengalaman dan penyelesaian kecantikan dari kepala ke kaki. ageLOC® Galvanic Spa® kini dilengkapi dengan empat lampiran konduktor yang boleh ditukar yang membolehkan anda mensasarkan kawasan muka, badan, tempat dan kulit kepala - satu peranti, pelbagai kegunaan.

* Nu Skin Globally telah menjual 5,820,512 unit ageLOC® Galvanic Spa® sejak dilancarkan pada 2001 hingga 1 Jun 2019.


Sepanjang Tahun Galvanic Spa®

Ketahui bagaimana kami telah menginovasikan dan meningkatkan fungsi Galvanic Spa® sepanjang tahun.

 


250PV Galvanic Spa Pack with bgd

Nikmati penyelesaian kecantikan spa di rumah.
Dapatkan ageLOC® Galvanic Spa® Face Starter kit sekarang.

BERBELANJALAH SEKARANG


Sumber