Team Elite

Új vásárló? Regisztráljon ma!

Team Elite

A Team Elite kitűzői cím elérése Üzletépítőink számára a Nu Skin siker csúcsát jelenti, s Ön a Nu Skin globális top vezetők exkluzív klubjának tagjává válik. A Team Elite cím elérésével sikerét az összes vállalati eseményen megünnepeljük. Megajándékozzuk egy Nu Skin Team Elite kitűzővel, egy különleges oklevéllel és a Team Elite díjjal. Eredményeit a Team Elite Díjkiosztó Gálán, valamint a Világkonferencia alkalmával is megünnepeljük, továbbá neve felkerül a Dicsőségfalra a Nu Skin vállalati székhelyén, Provóban, Utah-ban. Öt év Team Elite státusz megőrzése után felavatjuk az Ön „csillagát” a Nu Skin Dicsőségkifutóján a Nu Skin vállalati székhelyén. Elismerésünket közzétesszük és kinyilvánítjuk vállalati honlapunkon is.

 

Minden olyan évben, melyben megszerzi a Team Elite kitűzői címet, Ön és a többi Team Elite tagok ingyenes Team Elite utazást nyernek a világ különböző pontjaira a Nu Skin alapítóival és legmagasabb beosztású vállalati ügyvezetőivel.

 

A Team Elite Útról szóló részletekről és kvalifikációs dátumokról a honlapunk „Rendezvények” menüpontjában találhat további felvilágosítást. A Team Elite-ek fontos szerepet töltenek be a Nu Skin piaci növekedésében és sikerében. A helyi és a regionális vezetés, továbbá az Ön Nu Skin Értékesítési Menedzsere továbbra is biztosítja Önt támogatásunkról, miközben üzlete globálisan terjeszkedik. Hozzáférhet továbbá a személyre szabott, internetes Navigator honlaphoz, amely bárhol és bármikor könnyű és kényelmes módját kínálja az üzleti ügyek bonyolításának.

 

Jogosult az EMEA Bónuszcsoportban történő részvételre, és részesedést (share-t) kap az EMEA régió jutalékalapot képező forgalmából. Kvalifikáljon a Jutalék Maximalizálóra, és tegyen szert az Extra Executive Bónuszra (EEB) (5%) és a Dupla G1 Bónuszra(10%) 3000 Csoportforgalmi Pont (GSV) elérése alapján, vagy az Elszakadó Executive Bónuszra G1,G2 és G3-jai után!*

Csatlakozzon a Nu Skinhez Legyen Ön is Üzletépítő