Ruby

Ruby

A Ruby cím elnyerésével sikerét nem  csak a helyi piaci, hanem a regionális rendezvényeken is megünnepeljük. Megajándékozzuk Nu Skin® Ruby Executive kitűzővel és egy oklevéllel, elismerésünket  a vállalati honlapokon is közzétesszük.

 

Amennyiben az összes követelményt teljesíti,  a többi új, amerikai, európai és csendes-óceáni Ruby Executive-val együtt jogosulttá válik  a teljes mértékben a Vállalat által fedezett Ruby utazásra, melyet évente legalább három alkalommal tartunk a  Vállalat széházában, Provóban (Utah, Egyesült Államok). Ezen az egyedülálló, izgalmas konferencián találkozhat a vállalati vezetőkkel és tudósokkal továbbképzés, célkitűzés és érdekfeszítő tevékenységek céljából.

 

A Ruby Útról szóló részletekről és kvalifikációs dátumokról a honlapunk  „My Office” menüpontjában találhat további felvilágosítást.

 

A Ruby Vezető egy fontos mérföldkő, és személyes Account Menedzsere  a szervezete teljesítményének rendszeres ismertetésével segíti majd Önt  a Blue Diamond szint eléréséhez vezető'úton. Hozzáférhet továbbá a személyre szabott,  internetes GPS Navigator honlaphoz, amely bárhol és bármikor könnyű és kényelmes módját kínálja az üzleti ügyek  bonyolításának.

 

Jogosult a Megabónuszban való részvételre, és részesedést (share-t) kap az amerikai, európai és csendes-óceáni térségek jutalékalapot képező forgalmából. Kvalifikáljon a Jutalékmaximalizálóra, és tegyen szert az Extra Executive Bónuszra (EEB) (5%), valamint Dupla G1 bónuszra (DBLG1) (10%) 3000 Csoportforgalmi Pont (GSV) elérése alapján, vagy Elszakadó Execuitve Bónuszra G1, G2 és G3-jai alapján!*

Divider